Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

Nyugatmagyar szépe: a legszebb ˝11˝

Már mindenkihez eljutott a hír, hogy idén a Nyugat – magyarországi Egyetem Szépségversenyt szervezett.

A szépségverseny roadshow ellátogatott minden egyetemi városba, ahol kiválasztották a két legszebb hölgyet, illetve a közönségszavazás útján a kisaldfold.hu–n még egy közönségdíjast továbbjutattak a városok.
 
Ki nyerje a kisalfold.hu különdíját? Szavazz itt >>
Az elődöntő során a lányok belekóstolhattak a szépségversenyek világába. Az elődöntőből tovább jutott lányok számára fordulópont lesz az április 29, ahol eldől ki lesz az egyetem arca 2010-ben.


Április 27-én az „A" Clubban megrendezésre került egy sajtótájékoztató a döntős lányokkal. A sajtótájékoztatón mi is ott jártunk. Nézzük most azt, kérdéseinkre mit feleltek a lányok.-  Mi motivált titeket arra, hogy induljatok a szépségversenyen?

A lányok többsége nem indult még szépségversenyen és azért jelentkeztek,mert a baráti közösség biztatta őket, de volt aki konkrétan a fődíj káprázatos ereje miatt indult, engem mégiscsak megfogott az mikor az egyik versenyző azt nyilatkozta, hogy azért indult, hogy képviselje az Egyetemét.

Ide kattintva tekinthetik meg a soproni, a győri és mosonmagyaróvári elődöntőn részt vevő lányokat!

Itt pedig a szombathelyi elődöntő tudósítását nézhetik meg!
- Hogy telt a mai napotok? Milyen volt a felkészülés és a ruhapróba?

Az első nap nem sokat járták a városban csak a szebbnél szebb utcai és alkalmi ruhákat próbálták, délután pedig a bikini próba következett. Elég kimerítő nap volt a csajoknak ez a nap, mert folyamatosan más helyszínre kellett menniük. A nap folyamán jártak a Berzsenyi Rádióban is, ahol röviden nyilatkoztak a szépségversenyről és a felkészülésről.


- A nem szombathelyi egyetemistáknak, hogy tetszik Szombathely?

Rengetegszer hallatszott az a válasz, hogy nagyon tetszik, már amennyit sikerült belőle látni. A lányoknak nagyon tetszet a hangulat, a programok és a diáknapi rendezvény pár pillanata, véleményük szerint ez a város nem csak történelmileg tudná őket megfogni, hanem maga a város sokszínűsége is hatással bírt rájuk.


- Az itt tanuló lányok menyire segítettek a tájékozódásban illetve a felkészülésben?

Nagyon segítőkészek voltak, illetve nagyon gyorsan össze tudtunk barátkozni, illetve a helyzethez alkalmazkodni.

Nézze meg az összes fotót a Nyugat-magyarországi Egyetem szépe választásról!  
- Jelen pillanat barátoknak érzitek magatok vagy esetleg vetélytársnak?

A válaszok többségében a lányok a barátságot említették, de egy ilyen versenyen azért normális az is, hogy vetélytársakként néznek egymásra, de lényegében nagyon szimpatikus és egy összetartó csapat.Közben megtörtént már a mai főpróba is, ahol a lányok a holnapi nap koreográfiáját és a kifutón való mozgást gyakorolták.

Az idei NYME Szépe verseny már most sok embert megmozgatott. Több ezren szavaztak az elmúlt hónapokban a lányokra. A szervezők nagyon látványos show-t ígérnek a holnapi napra, melyet 18 órától a Díszteremben megtekinthetünk.

Balázs Péter

Olvasóink írták

 • 5. háté 2010. április 29. 18:51
  „Azért a képek helyét illene, változtatni!
  A besorolás rontja az esélyeket.”
 • 4. Jandex 2010. április 29. 17:33
  „A Buffti meg csak zsűrizett!:)))”
 • 3. makacs 2010. április 29. 14:40
  „Egészalakos monokinis, teljes képernyőméretre nagyítható képeket kérek minden jelöltről, így nem lehet összehasonlítani. Köszi:)”
 • 2. pc 2010. április 29. 14:13
  „Ja, és a lányok önbizalma igazán irigylésre méltó, olyan büszkén mutogatott pocakokat láttam a képeken, hogy ihaj, és persze a másik véglet, amikor valaki sovány/nagyon sovány, és meggyőződése, hogy ettől szép is... Persze, valakinek biztos az, és ez így is van rendjén, az apukájának, anyukájának, szerelmének... a leggyönyörűbb kell legyen a világon, de akár hányszor hallja is ezt tőlük, azért nem árt néha önkritikát gyakorolni, mert elképzelhető, hogy ők kicsit elfogultak. Azért van egy-két különleges lány, úgyhogy tisztelet a kivételnek!”
 • 1. pc 2010. április 29. 13:54
  „Jézus! Ki ez a BALÁZS PÉTER??? És miért nem olvassa át senki a cikket, mielőtt az felkerül az oldalra??? KATASZTRÓFA, IGÉNYTELENSÉG!!! Felháborodtam, remélem érzitek! Lehet, hogy egy nem magyar nyelvű cikkre bukknatam ? Vagy ez csak tréfa, esetleg játék: ki talál több hibát a szövegben? Mi a fődíj?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bemutatkoztak a Nyugatmagyar Szépe döntősei

Különösen szép lányok lepték el a szombathelyi A Klubot. Itt mutatkozott be ugyanis a… Tovább olvasom