Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Csúcsot döntött a szombathelyi egyetemi napok

Minden eddiginél több hallgatót és érdeklődőt vonzott a Nyugat – magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának Diáknapja.

A Hallgatói karszalagok már szerdán elfogytak, melyek alapján a hallgatói részvétel több mint, 60 százalékos volt és legalább ugyanennyi vendég volt kíváncsi a programokra.

A keddi nap a külső helyszínen a Söptei út mellett indult, melyre az autóbuszok rengeteg túlélésre vágyót kiszállítottak ki a szabadba.

Körülbelül 200 – 250 –en látogattak ki a külső helyszínre paintballozni, íjászkodni, sétarepülőzni, vagy éppen a diákrektor csapattokkal együtt versenyezni és szurkolni nekik a különböző feladatoknál.

A sörkertbe kitelepült a diáknapok idejére a Berzsenyi Rádió az egyetem hangja és onnan sugározta adását. Nekik köszönhetően mindig valami történt a sörkertben és rengeteg nyeremény is gazdára találhatott a nyereményjátékok során. Az este mulatozva és giccsesen telt, de a sörkertben sok hely nem maradt szabadon.

A legnagyobb durranás azonban szerdán következett a Stand up Comedy telt házasra sikeredett, de nem csak a díszterem, annak karzata és a folyosó is megtelt érdeklődőkkel. Ekkora tömeget is már régen láttunk ott. Az este következő nagy durranása a Bikini együttes koncertje volt. A szervezők is számítottak arra, hogy sokan lesznek kíváncsiak a banda koncertjére, de, hogy ennyi érdeklődő lesz, azt maguk sem gondolták. A pálya megtelt a sörkert és környékén szinte mozdulni sem lehetett.

A csütörtöki nap már félő volt, hogy az emberek inkább haza mennek mind a diáknapokra, de ez nem így történt. A délután is pörgött rendesen a vetélkedőkre érkezett egyetemi csapatok pedig csak fokozták a hangulatot. A délután folyamán kommandósok lepték el az udvart és akár a tetőről is ereszkedhettünk segítségükkel.

A délután egyik nagy pillanata az NYME Szépe választás döntője volt. A lányok itt is fergeteges hangulatról gondoskodtak és gyönyörködtettek bennünket. Mígnem egy két órás fergeteges show után kiderült, hogy Vörös Adrienn lesz az egyetem arca 2010-ben.

Az este megint csak a buli hevében telt. Már mindenki hónapok óta a Belga koncertjére készült. Megközelítőleg itt is annyian tomboltak, mint a Bikinin.

Egy biztos ezt a diáknapokat nem fogjuk egy hamar elfelejteni! Ezt jövőre nem lesz egyszerű felülmúlni!

Nagy Antal

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Nyugatmagyar szépe Vörös Adrienn (videókkal)

Csütörtökön este, közel 2 órás show után megszületett a döntés: a Nyugat-magyarországi Egyetem… Tovább olvasom