Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

TartALMAS TÁBOR 2010

A TartALMAS TÁBOR időpontja: 2010. július 12-16-ig, 8-17 óráig és július 19-23-ig, 8-17-ig.

Helyszíne:

LIA Alapítványi Általános Iskola és Szakközépiskola
9025 Győr, Petőfi tér 2. (Evangélikus épületegyüttes) térkép

A Tábor napközis tábor, 10-16 éves gyermekek részére. A fiatalok Táborba érkezését és hazajutását a szülők oldják meg.

Az 5 napos tábor részvételi díja:

25.000-, Ft/fő (testvérpárok esetén -10% kedvezményt biztosítunk.)

Részletfizetés 2 részletben lehetséges

Az első részlet befizetési határideje: 2010. június 01. (15.000 Ft)
A második részlet befizetési határideje: 2010. július 01. (10.000 Ft)

Fizetési lehetőségek:
átutalással Az aktuális táborozási díjat, vagy részleteket mostantól kényelmesen és egyszerűen befizetheti a: 12096712-01215349-00100006 Raiffeisen Bankszámlaszámra. Kérjük az utalás közleményébe írja oda gyermeke(i) nevét. Ellenkező esetben a befizetést nem tudjuk elfogadni! ÁFA-s számla igényét kérjük előre jelezni e-mailben, az utalás napján! (info@tartalmastabor.hu) Utólagos számla kiállítására nincs lehetőség!
személyesen Természetesen gyermeke Táborozási-, vagy Klub részvételi díját továbbra is befizetheti akár személyesen is, a telefonon előre egyeztetett időpontban (+36/30/566-5873).

Pénzt nem áll módunkban visszafizetni!


Ha 2010. május. 15-ig feliratkozik HÍRLEVELÜNKRE és Ön a szerencsés kisorsolt, akkor gyermeke FÉLÁRON (12.500,-Ft-ért) jöhet a nyári TartALMAS TÁBOR-ba! A kedvezmény egy gyermekre vonatkozik, másra át nem ruházható! A nyertest e-mailben értesítjük.


A fotós foglalkozásokon készült, legjobban sikerült képekből - a tavalyi évhez hasonlóan -, idén ősszel is FOTÓKIÁLLÍTÁS-t szervezünk!

A TÁBOR-ban-, és az ősztől tovább folytatódó KLUB-ban résztvevő gyermekek betekintést nyerhetnek, többek között a Győri Nemzeti Színház-, és a Győri Balett egyes előadásaira, illetve a színház kulisszái mögé.

További információk a Hírlevelünkben, valamit a +36/30/566-5873-as információs telefonszámon (sms fogadására nem alkalmas), illetve az info@tartalmastabor.hu e-mail címen.

TartALMAS TÁBOR

Minden fiatal, iskolás gyermekét nevelő szülő különös nyári elfoglaltsága, hogy hogyan szervezze meg a gyermeke szünidei felügyeletét. Mi ezt a problémát szeretnénk TartALMASAN kezelni!

Táborunk célja, hogy az általános és középiskolás generációknak olyan nyári, szünidei elfoglaltságot adjon, ahol sokkal jobban megismerhetik mind magukat, mind Győrt és nem utolsó sorban a művészeteket. Iskolás korban a gyermekek nem igazán tudnak dönteni arról, hogy mely' művészeti ág áll hozzájuk a legközelebb és lehet, hogy olyan irányba indulnak el, ami nem a legmegfelelőbb számukra. Táborunk ebben tud segíteni, mert a gyermekek többféle művészeti ágat is kipróbálhatnak, és szakemberek segítségével már könnyebben el tudják dönteni, hogy Ők miben is lehetnek igazán nagyok, sikeresek. Ezt a gondolatot tulajdonképpen mindenki elmondhatná, de igazán hitelt és tartalmat a fentieknek az ad, ha végigvesszük a tábor közreműködőit, előadóit és szervezőit:

Venczel-Kovács Zoltán - művészeti vezető, a Győri Nemzeti Színház színésze - szituációs gyakorlatok, improvizációs játékok, zenés-, énekes foglalkozások.

Horváth M. Lilla - táncművész, a Győri Balett magántáncosa - Tánc, mozgás

Ströck Barbara - táncművész, a Győri Balett magántáncosa - Tánc, mozgás

Tóth Zoltán - operatőr - digitális fotózás-, digitális filmezés alapjai

Bedi Eszter - koordinátor - kézműves foglalkozás

„Meglepetésvendégek", valamint TartTALMAS és hasznos információk az egészséges étkezésről és életvitelről.

Friss gyümölcs és meleg ebéd, minden nap

A fenti névsorból kitűnik, hogy az előadók és oktatók egytől-egyig a győri kulturális élet meghatározó szereplői, akik eddigi tevékenységükkel már bizonyították kiválóságukat, a saját művészeti águkban. Reményeink szerint a tábor zárásával a szülők úgy fogják értékelni a tábor időtartamát, hogy gyermekeik számára a nyár ténylegesen TartALMAS volt!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felfedező Tábor

A Felfedező tábort kifejezetten olyan gyerekeknek ajánljuk, akik még keveset hallottak a… Tovább olvasom