Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 19°C Még több cikk.

Lovastábor Széphalmán

Kedves Lóbarátok!

Szeretettel várunk Benneteket a bakonyi erdő közepén található Szépalma Hotel nyári lovas táboraiban! Az egy hetes, hat éjszakás tábor során az egykori Szépalma Eszterházy ménesbirtokon szervezett programok középpontjában természetesen nemes négylábú barátunk, a LÓ áll.   

A lovas programokat futótószáras lovaglás, szabad lovardai lovaglás – kezdő és haladó szinten, tapasztalt lovas oktató vezeti. A lovaglás alapjainak megismérese mellett figyelemmel kísérhetitek a lovak szakszerű elhelyezését és takarmányozását, megismerkedhettek a ló természetével, igényeivel, a gyakoribb betegségekkel és ezek megelőzésésével. Megtanuljátok a lovak felés leszerszámozását, és megismerkedtek a különböző lovas irányzatok jelleg zetességeivel. (angol, western, csikós ...)

A programot nyomolvasással egybekötött erdei kirándulások tarkítják majd, amelyek során meg tanuljátok a tájoló és a térkép használatát. Lesznek kézműves foglalkozások, szalonnasütések, íjászat hagyományörző magyar íjakkal, pingpong, tollaslabda, foci és kosárlabda meccsek, de működés közben láthattok, sőt fel is ülhettek igazi traktorokra is. Esténként tábortűz mellett lovas történeteket, meséket és anekdotákat olvasunk fel.  A turnusok végén, szombat délelőtt rövid bemutató keretében adhatjátok elő szüleiteknek a tábor során elsajátított lovagló ismereteiteket. Emlékül minden résztvevő egy Szépalma lovas pólót kap ajándékba.

Szállás, elhelyezés: hatágyas szobákban

Ellátás: napi ötszöri étkezés, (meleg ebéd a Szépalma Hotel Favory éttermében)

A táborok kezdő időpontjai:
2008. június 22.
2008. július 6.
2008. július 20
2008. augusztus 3.

A részvételi díj: 49.000 Ft/ fő, testvéreknek 20% kedvezmény

További információkat a www.szepalma.hu honlapon találtok, de szívesen vesszük érdeklődéseteket a 30/217-5855 - ös telefonszámon is.

Jelentkezni a hotel@szepalma.hu címen lehet.
Helyszín: Hotel Szépalma
8429, Porva-Szépalmapuszta

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elindult a Táborkereső!

Ebben az évben is jelentkezik a tavaly nagy sikert aratott Táborkereső a kisalfold.hu-n. Jelenleg 50… Tovább olvasom