Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Csiribiri Sporttábor


Csiribiri Sporttábor 8-16 óráig

Programjaink:

Hétfő: Délelőtt labdarúgással kezdjük a hetet - cselezés, kapura lövési technikák, mérkőzések. Délután a nemrégiben nyílt ETO park Élményszigetébe megyünk, ahol kedvedre ugrálhatsz, kúszhatsz, mászhatsz.

Kedd: Délelőtt felkerekedünk, és elbuszozunk a győrladaméri lovastanyára, ahol kipróbáljuk a lovaglást, és barátkozunk a lovakkal. Délután kosárlabdázunk: dobási technikákat, a cselezést gyakoroljuk, mérkőzéseket játszunk.

Szerda: Nagy kaland vár ránk! Sárkányhajózni indul a csapat szakképzett oktatóval, mentőmellénnyel a Mosoni- Dunán. Délután kézilabdázunk,az átemelést, az indulócseleket gyakoroljuk, meccset játszunk.

Csütörtök: Ízelítőt kapunk a brazil rabszolgák által kifejlesztett capuera világából. Bemutatót láthatunk,majd capuera alaptechnikákat tanulunk ezen a délelőttön. Délután a röplabdázás alapjaival ismerkedünk: alalpérintések, leütések, és persze meccset játszunk.

Péntek: A tábor utolsó napján csapatversenyeket rendezünk a héten tanultakból. Egész napos kemény küzdelem indul, ahol próbára teheted kitartásod, erőd, ügyességed a győzelemért.( kötélhúzás, szkander,ugrálókötélhajtás, dekázás, kosármeccs, sor és - váltóversenyek)

Helyszín:Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola Győr, Szent István u. 7. (Sportcsarnok bejárata az Árpád út felől, az óvodával szemben)

Turnus: 2010. júl.12- 16. 8- 16 óráig

A tábor ára: amely magában foglalja a belépőket, foglalkozásokat , ebédek árát: 13.900 ft

Várunk szeretettel minden mozogni vágyó fiút, lányt 8-14 év kor között!

Jelentkezés, befizetés: Petőfi Sándor Műv. Ház Győr, Árpád u.44 hétfőtől péntekig 8- 18 óráig

Info: Murai Zsolt 0670/4200-765

Murainé Kristóf Krisztina 0670/70 32074

www.csiribiritabor.blogspot.com

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csiribiri Élménytábor

Tovább olvasom