Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Bátor Tábor

A Bátor Tábor Alapítvány súlyosan beteg (daganatos, diabéteszes, hemofíliás és krónikus ízületi gyulladásban szenvedő) gyerekeknek szervez kalanados tábori turnusokat, hogy az ott szerezhető sikerélményekkel segítse őket állapotuk elfogadásában, és növelje gyógyulási esélyeiket.


A Bátor Tábor nem gyógyszerekkel vagy orvosi beavatkozásokkal gyógyít, hanem sok-sok izgalmas és vidám élménnyel, játékkal. Az egyhetes, teljesen ingyenes táborozások alkalmával a gyerekek állandó szakorvosi felügyelet mellett, olyan programokon vehetnek részt, amelyeken betegségükből adódóan máshol nincs lehetőségük. Például lovagolnak, eveznek, íjásznak vagy éppen táncterápiás foglalkozásokra látogatnak.

Az ország 26 gyermek-egészségügyi központjának a közreműködésvel és 1900 önkéntesünk segítségével 2001 óta 2400 táborozó számára biztosítottuk a gondtalan nyaralást, ami kimutathatóan javította közérzetüket, egészségi állapotukat, a kortársaikhoz és a felnőttekhöz való viszonyukat. Újra megtanultak mosolyogni, felszabadulni, nevetni és rosszalkodni. A Bátor Táborban visszakapták elveszett gyerekkorukat.

További részletek itt>>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kelta tábor

Játékos kortörténet: Ismerkedés a soproni kelták hagyatékával (múzeumlátogatás), naponta arc- és… Tovább olvasom