Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Nyári fotópályázat - Balaton Kategória Díjai

Értékes nyeremények nyári fotópályázatunk balatoni fotóiért!


Fényképezőgéppel készített fotók

Velbon CX-888 fotóállvány
Velbon CX-888 Foto-video állvány könnyű alumínium vázzal, általános felhasználású háromlábú, 8 kg-os terhelhetőség.
Termékleírás
• Könnyű
• Összecsukható
• Általános felhasználású állvány, mely az egyik legközkedveltebb a Velbon háromlábú állványai között
• Használható mind fotózáshoz, mind videózáshoz
• Aluminium
• Fekete szín
• Súly: 1,3 kg
• Terhelhetőség: 8 kgEifert János: Képírás - fotóakadémia

Eifert János (1943-), a hazai fotóművészet kiemelkedő egyénisége kivételesen szép és tartalmas kötetet nyújt át az érdeklődőknek, mely méltán nevezhető hiánypótlónak.

A Képírás ? fotóakadémia egyrészt kitűnő szakkönyv, másrészt jóval több is annál: amellett, hogy az autodidakta fotósokat és profi szakembereket beavatja a fényképezés magas szintű elméletébe és gyakorlatába, a fotóművészet kedvelőinek is különleges élvezetet nyújt.

A kötet megismerteti az olvasót a fotográfia műfajaival, részletes szakmai útmutatót ad a fényképezhető témákról és a hozzájuk kapcsolódó technikai tudnivalókról, elemzi a fotózás leglényegesebb tevékenységeit és ismereteit.


A szerző mindezeket a szokványos szakkönyvektől eltérően az elmélet és a gyakorlat szerves egységében jeleníti meg annak érdekében, hogy az olvasók a ?képírás-képolvasás? gondolkodást és kreativitást igénylő nyelvezetét a legmagasabb szinten sajátíthassák el. A lenyűgözően gazdag képanyag különleges élményt jelenthet mindenkinek, hiszen a kötet a hazai fényképészet történetének legkiemelkedőbb alkotásait vonultatja fel.

Eifert János a hazai fotóművészet egyik legismertebb képviselője. Tánc- és aktfotói, természetképei és alkalmazott fotográfiái sokoldalúságáról tanúskodnak.

180 önálló kiállítása volt, 700 csoportos tárlaton szerepelt, képeivel 168 díjat, nagydíjat, különdíjat és diplomát nyert.

A világ 40 országában fényképezett. Fényképei, képriportjai, írásai rendszeresen jelennek meg a szaksajtóban, hazai és külföldi lapokban, könyvekben, kiadványokban, az elektronikus sajtóban. 1997 és 2002 között a Fotográfia, majd a FotoVideo, Foto Mozaik, Digitális Fotó Magazin szakfolyóiratok munkatársa, rovatszerkesztője, 2004-től a ZOOM Magazin művészeti vezetője.

A BodyArt Portfolio ? 111 Meisterwerke von Zseni Jung und János Eifert (Verlag Photographie, 1994) német, angol és francia nyelven, Aktfotográfia (Dialóg Campus Kiadó, 2008) című könyve német nyelven is megjelent.
Tanárként, előadóként is jelentős tevékenységet folytat. 1984 és 2004 között a Sebesvíz Workshop nemzetközi fotóművészeti alkotótábor művészeti vezetője; 1985 és 1993 között a Höhere Graphisches Bundes-, Lehr- und Versuchsanstalt, Wien meghívott előadója; az 1. Werkschule für Fotografie, Soltau fotószemináriumainak docense; a Magyar Fotóművészek Szövetsége Szakkollégiumának és Mester kurzusai nak vezető tanára. 2002 és 2008 között a Győri Tánc- és Képzőművészeti
Iskolában, a budapesti Szókratész Két Tannyelvű Szakközép iskolában, valamint a Magyar Táncművészeti Főiskolán fotográfiát tanít.

Fotóit gyakran használták fel filmekben, televíziós műsorokban látványelemként, díszletként. 2005-ben és 2006-ban a Magyar Televízió ?Válaszd a tudást? című műsorában,Nézni-Látni sorozatát 30 részben sugározták.

A könyv anyaga szakmai előadásainak, írásainak szerkesztett, átdolgozott változata.

Tablettel/telefonnal készített fotók

Gear4 HouseParty View dokkoló

A HouseParty View egy otthoni, kifejezetten iPad-hez kifejlesztett sztereo rendszer. Teljesen állítható, oldalirányban 180 fokkal, illetve a jobb látószög eléréséhez 90 fokban még dönthető is.
Élvezze a Face Time vagy a Skype alkalmazásokat, játsszon vagy nézzen filmet, vagy csak zene hallgatás közben élvezze a különleges minőséget, miközben az iPadja biztonságosan töltődik.

Tulajdonságok
• 180 fokos fordíthatóság, 90 fokos dönthetőség
• iPad, iPhone, iPod kompatibilis
• Line-In bemenet
• fejlesztett audio rendszer
• Skype alkalmazás támogatás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fotópályázat: NYÁR - Értékes nyeremények - Nézze meg a fotókat

Sorra érkeznek a fényképek a nyári fotópályázatunkra. Még nem késő, küldjön ön is. Tovább olvasom