Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Kapja el a NYÁR pillanatait! - Fotópályázat értékes nyereményekkel

Fényképezőgép, mobil, tablet: mindegy mivel fotóznak, külön kategóriákban várjuk a képeket, sőt, idén videót is küldhetnek! Téma a NYÁR.

Pályázati naptár

Pályázat kezdete: 2014-07-15

Beérkezési határidő: 2014-08-24

Zsűrizés: 2014-08-31-ig
Értesítés az eredményről: 2014-09-05-ig

Ünnepélyes díjkiosztó a győri Media Markt áruházban: 2014-09-06. 14 óra

Kiállítás megnyitója: 2014-09-06

Kiállítás nyitva tartása: h-szo: 9-20, v: 10-18

Kiállítás időtartama: 2014-09-06 – 2014-09-21

A Media Markt Győr Kft. a fenti időpontokat saját hatáskörben bármikor jogosult megváltoztatni.

A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a mmgyor@mediamarkt.hu  e-mail címre várjuk.

Pályázati kiírás

A Media Markt Győr Kft. (9027 Győr, Budai út 1. Árkád Bevásárlóközpont I.em) meghív minden fotográfiát szerető alkotót, legyen az hivatásos, vagy műkedvelő, hogy küldje el képeit a Győr – Nyár - Fesztivál c. pályázatára, a következő kategóriákban:

Digitális fényképezőgéppel készített fotók kategória

Mobiltelefonnal, tablettel készített fotók kategória

Videó kategória


A pályázat díja

Digitális fényképezőgéppel készített fotók kategória díjai:
1. díj: Canon EOS 1200D 18-55DC tükörreflexes fényképezőgép
2. díj: Canon EOS-M 18-55 STM +90ex tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgép
3. díj: Canon IXUS 265 Silver digitális fényképezőgép

Tablettel/telefonnal készített fotók kategória díjai:

1. díj: Samsung Galaxy K ZOOM kártyafüggetlen okostelefon
2. díj: Samsung Galaxy Core Duos I8262 kártyafüggetlen okostelefon
3. díj: Samsung Galaxy Tab3 Lite (T110) White tablet PC


Videó kategória díja:
Nyertes videó: Canon Legria Mini digitális kreatív videokamera
Közönségdíj: 50 000 Ft Media Markt ajándékkártyán

(A nyeremények készpénzre nem válthatók. A nyeremények adóvonzatát a nyereményjáték szervezőjeként a győri Media Markt áruház fizeti.)
Itt tud képet/videót küldeni


Ezekért megéri nevezni :) - Fotókon a díjak:


Digitális fényképezőgéppel készített fotók kategória díjai:


Tablettel/telefonnal készített fotók kategória díjai:Nevezési lap:


Digitális fényképezőgéppel készített fotók kategória >>

Mobiltelefonnal, tablettel készített fotók kategória >>

Videó kategória >>

Pályázati feltételek

A pályázó kizárólag 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező, cselekvőképes természetes személy lehet, vagy 14. életévét betöltött, korlátozottan cselekvőképes természetes személy, akinek törvényes képviselője magyarországi lakcímmel rendelkezik.

A pályázaton a Media Markt alkalmazottai, illetve közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt.

A pályázatra mindenféle műfaji és tematikai megkötés nélkül küldhetők be alkotások, de a képeknek be kell mutatni a pályázat címében jelzett témát.

A pályázatra a jelentkezési lap és a képek elektronikus formában tölthetők fel a kisalfold.hu honlapon keresztül.

A képek hosszabbik oldalának 1600 pixelnek kell lennie. A felbontás 72 dpi. A fájl mérete maximum 2 Mb lehet. Az ettől eltérő alkotásokat a zsűri kizárja.

A pályázatra csak olyan alkotások küldhetők be, amelyek 2013.01.01 után készültek.

Sorozat nem küldhető be.

A videók hossza maximum 30 mp lehet, méretük maximum 100 Mb.

Elfogadott videó formátumok:

• .MOV
• .MPEG4
• MP4
• .AVI
• .WMV
• .MPEGPS
• .FLV
• 3GPP
• WebM


-----

A pályázó pályázatot csak saját nevében küldhet be, más nevében pályázatot benyújtani nem lehet. Egy pályázó bármelyik kategóriában pályázhat, de összesen maximum 3 alkotással.

A pályázónak meg kell adnia nevét, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát a részvételhez. A pályázó hozzájárulását adhatja a győri Media Markt áruház hírlevelére való feliratkozáshoz. A későbbiekben bármikor leiratkozhat hírlevelünkről, a hírlevél alján lévő linkre kattintva.

A pályázó felelős azért, hogy az általa megadott telefonszám érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen vele venni.

A pályázat tisztességességét bármely okból, vagy bármilyen megoldással veszélyeztető pályázót a pályázatból kizárjuk, illetőleg a pályázó ebben az esetben a díjra nem jogosult.

A fotó elküldésével és a hírlevélre való feliratkozás során a pályázó a fotók vonatkozásában egyaránt, időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlan felhasználási jogot biztosít a Media Markt-nak a pályázatról és annak eredményéről történő tájékoztatás céljára.

A pályázatban található fotók és videók nem tartalmazhatnak többek között (a) szerzői jogi oltalom alá eső művet, kivéve a Szerzői jogi törvény szerinti szabad felhasználás eseteit, vagy ha a jelen Szabályzat feltételei egyébként teljesülnek; (b) a valóságnak nem megfelelő, megtévesztő vagy a valós tényeket hamis színben feltüntető vagy mások személyiségi jogait sértő kijelentéseket, fotókat, illetve egyéb, harmadik személyek vagy a Media Markt Győr jogait potenciálisan sértő tartalmakat, (c) reklámot, (d) szexuális tartalmú vagy pornográf elemeket. Amennyiben a fényképen a pályázón kívül más is szerepel, a pályázó felel azért, hogy rendelkezzen e személyeknek a fénykép közzétételéhez való hozzájárulásával, valamint a más által készített tartalom közzétételéhez tartozó engedéllyel. Vitás kérdések esetén a Media Markt Győr Kft. nem vállal felelősséget, az minden esetben a pályázót terheli. Ezen felül a Media Markt Győr Kft. indoklás nélkül kizárhat fotókat a versenyből.

A nevezéssel a pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer – részére juttatandó külön ellenszolgáltatás nélkül – fotókat és szöveget tartalmazó, ill. mozgóképi anyag készülhet róla, amely egészében vagy csupán egyes részleteivel megjelenhet a Media Markt Győr Kft. nyomtatott és online kiadványaiban, és ezen anyag elkészítése érdekében a pályázó egy későbbiekben egyeztetett időpontban a rendelkezésére áll. A pályázó vállalja továbbá, hogy a Media Markt győri áruház promótálása céljából a pályázaton való részvétel nyilvános szerepléssel járhat. A képanyagokat a Media Markt Győr Kft. a pályázók külön hozzájárulása nélkül időben, területi korlátozás nélkül (földrajzilag), valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlanul és ingyenesen felhasználhatja, és a felhasználási jogokat harmadik személynek is átadhatja, a Media Markt engedélye nélkül a kép máshol nem felhasználható.


Szervezői kapcsolattartó
Pőcze Gábor fotó osztályvezető
mailto: mmgyor@mediamarkt.hu
tel: 96/505-900


A fájlnév max. 25 karakterből állhat. Nem használhatók benne ékezetes és nagy betűk. Kötőjelként _ (alsó kötőjelet) kell alkalmazni (↑ billentyű és a – billentyű együttes használata, (Windows operációs rendszer))

A beérkezett pályaműveket az alábbi zsűri bírálja el

Zsűri elnöke: Mekli Zoltán fotóriporter, fotóművész, Kontraszt Fotográfiai Társaság tagja, Mekliz Fotóstúdió

Szabó Béla EFIAP fotóművész, fotográfus, Kontraszt Fotográfiai Társaság elnöke; Canon Pro Club alelnöke, Magyar Fotóművészek Szövetsége, Fédération Internationale de l'Art Photographique, European Photogroup of Art and Performance , Österreichischen Gesellschaft für Photographie tagja

Mészáros Mátyás Kisalföld napilap fotóriportere, Győri Fotóklub Egyesület tagja, 32. Magyar Sajtó fotópályázat Hír - Esemény kategória első helyezett, Escher Károly különdíj

Balogh Péter Barnabás a győri Media Markt áruház ügyvezető igazgatója
Kalmár-Kiss Zsófia a győri Media Markt áruház adminisztratív vezetője
Pőcze Gábor a győri Media Markt áruház fotó osztályvezetője
Kertész Péter a győri Media Markt áruház új média osztályvezetője

A zsűri döntése ellen felszólalásnak helye nincs.

A feltöltött képek a www.kisalfold.hu oldalon megtekinthetők. A honlap látogatói leadhatják online szavazatukat az általuk legjobbnak vélt alkotásra. A közönségdíj a legtöbb szavazatot kapó fénykép készítőjét illeti. A képek feltöltése folyamatos, a fotókat itt nézhetik meg, és szavazhatnak a pályázat teljes ideje alatt.

A zsűri által elfogadott alkotásokból a pályázat kiírója kiállítást rendez a győri Árkádban.

Támogatók
• Canon Hungária Kft.
• Samsung Electronics Magyar ZRt.


Adatkezelés

A pályázó a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy alábbi adatait a Media Markt Győr Kft.(Győr, cégjegyzékszám: 08-09-014291, adószám: 13788470-2-08) mint adatkezelő, és az Intermedius Net Kft. (székhely: 4032 Debrecen, Bán Imre u. 5/B., cégjegyzékszám: 09-09-015719, adószám: 14488458-2-09) mint adatfeldolgozó minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a nevét, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát a Media Markt Győr Kft. székhelyén a pályázat lezárást követő 6 hónapig, míg a nyertes pályázó adatait 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek. A pályázó a jelentkezésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Media Markt Győr Kft. a megadott személyes adatait piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából kezelje.

A Media Markt Győr Kft. a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli.

Felelősség kizárás
A pályázatok hiányosságáért (név- vagy számelírás, konkrétumok hiánya, stb.), értesítési késedelemért a Media Markt Győr Kft. nem vállal felelősséget. A pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a pályázatra történő jelentkezés során vagy azt követően a Media Markt Győr Kft-nek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a pályázókat terheli.

A Media Markt Győr Kft. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a pályázaton való részvétel során, a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A pályázó a pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Samsung GALAXY S 4 - Társ minden pillanatban

Nyári fotópályázatunk egyik nyereménye a Samsung GALAXY S 4! Tovább olvasom