Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Bemutatkozik a zsűri - Mekli Zoltán - Galéria

"Ne kérdezd tőlem, mit – miért fotózok – s fotóztam. De azt sem, honnan jöttem, s merre tartok. Csak nézd meg jól a képeim! – a választ megkapod" – Pádár Sándor.

Mekli Zoltán: "Két évtizedes fotós múltammal, azt mondom életem felét fotográfia töltötte ki. Több országban közel 100 fotókiállításon voltak kiállítva képeim.

15 éve hobbim hivatássá vált, jelenleg több munkatárssal Magyarország és Európa legnagyobb cégeinek végzek reklám és fotóriporteri munkákat.

Az életem első tudatos expozíciójától kezdve a kifejező eszközöm a Fotográfia.
A fotóimban talán a még el nem múlt ifjúságom, és lelkem egy részét is belekomponálom.
Képeim nem csak az én belsőmből fakadnak, és táplálkoznak, hanem szeretteim, és környezetem rezdüléseit is magukon hordozzák.

Nagyon szerencsés vagyok, mert az analóg Fotográfia fejlődésének csúcsán és talán dicső halálának idején is alkothattam. Bizsergető élményként élem meg, hogy a Digitális fotográfia úttörői közé tartozhatok. 2001 óta kizárólag digitális fényképezőgépekkel alkotok. Dalmáciai és az Erdélyi nemzetközi fotóművészeti alkotó táborok társművészeti vezetőjeként, több mint 250 amatőr fotóst tanítottam a Fotográfia elsajátítására. Több éve már a hobbim a hivatásom. Főállású fotósként azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.

Mekli Zoltán fotói


2003-ban a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége művészi alkotómunkám elismeréseként Diplomás Fotóművész címet adományozott.

Győri Fotóklub Egyesület elnökségi tagja vagyok.

Elhivatott fotósként, a fényképészet iránti szeretet arra serkent, hogy tökéleteset és maradandót alkossak!"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Légy a fotózás mestere: a zoom

Fényképezőgépet szeretnél vásárolni, de tanácstalanul állsz a pult előtt? Tovább olvasom