Kisalföld logö

2016. 02. 13. szombat - Ella, Linda 2°C | 5°C

Tények Reggel

(Tények Reggel)


műsorvezető: Dudás Ádám

A reggelenként 6.30 és 7.00 között jelentkező aktuális, friss hírműsor, a "Jó reggelt, Magyarország" szervesen illeszkedik a TV2 hírfolyamába, hiszen a néző ugyanolyan jellegű és fontosságú információkat, friss híreket kap ebből a műsorból is, mint amelyeket a Tényekben és a Jó estét, Magyarországban megszokhatott.

A műsor adásidőpontjából következik, hogy elsősorban az előző napi Tényekben, illetve Jó estét, Magyarországban elhangzott, hírértékű információkból táplálkozik. Természetesen az éjszaka történtekkel, illetve a napilapok exkluzív információival is foglalkozik. Szó esik a legfontosabb kül- és belpolitikai hírekről éppúgy, mint a legaktuálisabb közérdekű eseményekről, történésekről, esetleges katasztrófákról, vagyis mindarról, amiről az emberek az utcán beszélnek. A legfontosabb témák megvitatásához vendégek érkeznek a stúdióba, és bejátszások, telefoninterjúk, SNG bejelentkezések stb. segítik a nézők minél pontosabb tájékoztatását.

ProgramokProgramcentrum »

Apnoé koncert

Apnoé koncert

A népi hangszereket és a rockosabb hangzást kiválóan ötvöző powerfolk Apnoé zenekar lép fel február 13-án 21:30-kor a Búgócsigában.

Batyus Családi Farsang

Batyus Családi Farsang

A farsangi bál február 13-án 14.30-kor kezdődik a József Attila Művelődési Házban.

Felnőtt színházi előadások-Kapuvár

Felnőtt színházi előadások-Kapuvár

A színházi előadások listája októbertől 2016 áprilisáig.