Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 04. 01. szerda - Hugó

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Mozi > Tények Reggel

Tények Reggel

(Tények Reggel)

galeriavideokKüldés e-mailbenNyomtatomKésőbb elolvasom

műsorvezető: Dudás Ádám

A reggelenként 6.30 és 7.00 között jelentkező aktuális, friss hírműsor, a "Jó reggelt, Magyarország" szervesen illeszkedik a TV2 hírfolyamába, hiszen a néző ugyanolyan jellegű és fontosságú információkat, friss híreket kap ebből a műsorból is, mint amelyeket a Tényekben és a Jó estét, Magyarországban megszokhatott.

A műsor adásidőpontjából következik, hogy elsősorban az előző napi Tényekben, illetve Jó estét, Magyarországban elhangzott, hírértékű információkból táplálkozik. Természetesen az éjszaka történtekkel, illetve a napilapok exkluzív információival is foglalkozik. Szó esik a legfontosabb kül- és belpolitikai hírekről éppúgy, mint a legaktuálisabb közérdekű eseményekről, történésekről, esetleges katasztrófákról, vagyis mindarról, amiről az emberek az utcán beszélnek. A legfontosabb témák megvitatásához vendégek érkeznek a stúdióba, és bejátszások, telefoninterjúk, SNG bejelentkezések stb. segítik a nézők minél pontosabb tájékoztatását.

ProgramokProgramcentrum »

A dzsungel könyve

A dzsungel könyve

Április 1-jén 18 órától lesz látható a Flesch Központban.

Barangolás a mesék birodalmában

Barangolás a mesék birodalmában

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségében április 1-jén délután 5 órai kezdettel mutatkozik be Kozák Ágnes író, Barangolás a mesék birodalmában című rendezvény keretében.

Csicsergő tavasz

Csicsergő tavasz

A megnyitóra április 1-jén 17 órakor kerül sor a Fehér Ló Közösségi Házban.

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...