Kisalföld logö

2016. 05. 02. hétfő - Zsigmond 11°C | 19°C

Tények Reggel

(Tények Reggel)


A reggelenként 6.30 és 7.00 között jelentkező aktuális, friss hírműsor, a "Jó reggelt, Magyarország" szervesen illeszkedik a TV2 hírfolyamába, hiszen a néző ugyanolyan jellegű és fontosságú információkat, friss híreket kap ebből a műsorból is, mint amelyeket a Tényekben és a Jó estét, Magyarországban megszokhatott.

A műsor adásidőpontjából következik, hogy elsősorban az előző napi Tényekben, illetve Jó estét, Magyarországban elhangzott, hírértékű információkból táplálkozik. Természetesen az éjszaka történtekkel, illetve a napilapok exkluzív információival is foglalkozik. Szó esik a legfontosabb kül- és belpolitikai hírekről éppúgy, mint a legaktuálisabb közérdekű eseményekről, történésekről, esetleges katasztrófákról, vagyis mindarról, amiről az emberek az utcán beszélnek. A legfontosabb témák megvitatásához vendégek érkeznek a stúdióba, és bejátszások, telefoninterjúk, SNG bejelentkezések stb. segítik a nézők minél pontosabb tájékoztatását.

ProgramokProgramcentrum »

"Csodakutya" meseműhely

"Csodakutya" meseműhely

Hétfőnként 17 órai kezdettel az Újvárosi Művelődési Házban.

Barkács-suli

Barkács-suli

Kézműves foglalkozás indul február 5-től májusig: 8:00-9:30-ig illetve 10:00-11:30-ig a Művelődési Központban - a Pátzay és Széchenyi Iskola alsós osztályai részére.

Bibliai Szabadegyetem - Sopron

Bibliai Szabadegyetem - Sopron

Ismeretterjesztő előadás-sorozat multimédiás vetítéssel hétfőnként 16:30 órai kezdettel a Pedagógusok Művelődési Házában.