Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Zsákmány nélkül távoztak a rablók

Mosonmagyaróvár - Egy pénzváltót próbált kirabolni két ismeretlen férfi csütörtökön este Mosonmagyaróváron. A támadók fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőztek, ám végül üres kézzel távoztak. Két éve már kirabolták ezt a pénzváltót.
Egy Királyhidai úti pénzváltóba ment be két ismeretlen férfi csütörtök este. Az arcukat eltakaró támadók egyike kezében fegyvernek látszó tárggyal követelte a bevételt. Az alkalmazott azonban nem tett eleget a követelésnek, végül a két elkövető zsákmány nélkül, futva távozott a helyszínről. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság fegyveres rablás kísérlete miatt indított eljárást az ügyben ismeretlen tettesek ellen.

Megint próbálkoztak: a pénzváltót két éve egyszer már kirabolták...
Megint próbálkoztak: a pénzváltót két éve egyszer már kirabolták...

Ebben a Királyhidai úti pénzváltóban nem először jártak rablók. Még 2007-ben mintegy 400 ezer forintot zsákmányolt az az elkövető, aki kirabolta ugyancsak ezt a pénzváltót. Akkor a magányos rabló szintén fegyvernek látszó tárggyal ment be a helyiségbe és követelte a bevételt, majd gyalog távozott a zsákmánnyal. A rendőröknek alig két nap alatt sikerült elfogniuk a támadót, aki szorult anyagi helyzetével magyarázta tettét. A rablót első fokon 2 év 4 hónap börtönre ítélte a bíróság.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üres kézzel távoztak a rablók - a pénzváltó bátor volt

Pénzváltót próbált kirabolni két férfi csütörtökön este Mosonmagyaróváron. Az arcukat eltakaró… Tovább olvasom