Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

Zenit-díjas pedagógus

Budapesten szombaton vehette át a „Zenit 41" Apáczai Diploma Díj arany fokozatát a helyi iskola matematika–fizika szakos tanára, Boros Zoltánné.
A díj három fokozatának – arany, ezüst, bronz – országosan az a hat pedagógus örülhetett, akik a pályázat tíz szempontjának megfeleltek. A szakmai bírálóbizottság határozata alapján Boros Zoltánné a legmagasabb, arany fokozatot érdemelte ki. A tanár eredményes munkájának méltatása mellett kiemelték a Szigetköz Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény mint kistelepülési iskola következetes munkáját is.

Boros Zoltánné
Boros Zoltánné

Olvasóink írták

 • 4. dohogó 2011. április 19. 21:26
  „A kitüntetett pedagógus munkáját senki nem vonja kétségbe. A nyíregyházi versenyen kívül még számtalan alkalommal helyt álltak a tanítványai, és nagy valószínűséggel helyt is fognak állni a jövőben is.

  A hangsúly ott van, hogy egyrészt a kiadó milyen marketinggel adja el a tankönyveit. ( A tanárok véleménye erősen megoszlik a könyvek szakmai minőségéről és emészthetőségéről.) Másrészt a díj nagysága - különösen adózás után - messze elmarad az elvégzett munka értékétől. Ez is egy formája a pedagógusok kizsákmányolásának.”
 • 3. mosonmegye 2011. április 19. 10:12
  „Biztosan így van.
  De ha figyelmesen elolvassátok a:
  http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/orszagos_donto/2102300/
  akkor talán láthatóvá is válik az eredmény!
  Nem mindegy hogy ki, illetve kik által írott, szerkesztgetett, arról már nem is beszélve kik által kiadott tankönyvet használnak gyermekeink. Mint részben szakmabeli, csak annyit, jó az apáczais tankönyv. (ja én természetesen nem várom el ezért a Zenit Díjat) Én gratulálok a díjazottnak nem csak a díjért, hanem a nyíregyházi helyezésekért.”
 • 2. INVEKTUS 2011. április 18. 18:56
  „Köszönjük :)

  kár hogy a KISZALFÖLD CSAKFIRKÁL DE NEM TÁJÉKOZTAT :(”
 • 1. dohogó 2011. április 18. 09:38
  „Tisztelt Olvasók!

  Tudni kell, hogy a ,,Zenit 41" Apáczai Diploma Díj nem pedagógus szakmai díj, és nem Apáczai Csere Jánosról kapta a nevét. A díjaz az Apáczai Tankönyvkiadó alapította azoknak a pedagógusoknak, akik "segítik" a kiadó munkáját.

  I. A díj alapítása

  A ,,ZENIT 41" APÁCZAI DIPLOMA DÍJAT Esztergályos Zsolt emlékére alapította az Apáczai Alapítvány mindazoknak, akik segítik tankönyvkiadási tevékenységét, és pályájuk során már 41 éves korukig kiemelkednek szorgalmukkal, kitartásukkal.

  További információk:
  http://www.apaczai.hu/static/zenit-41-apaczai-diploma-dij-esztergalyos-zsolt-emlekere”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Költészet napja a levéli iskolában

A levéli Német Nemzetiségi Általános iskola idén is színvonalas ünnepséggel emlékezett meg a József… Tovább olvasom