Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Zárórendezvény a világnapon

Játékos rendezvénysorozaton vehetnek részt a nagytérség általános és középiskolás diákjai Mosonmagyaróváron.

A Mosonmagyaróvári Nagytérségi Települési Szilárdhulladék Gazdálkodási Rendszer fejlesztése pályázat keretében játékos rendezvénysorozaton vehetnek részt a nagytérség általános és középiskolás diákjai.

A vetélkedősorozat ötödik, befejező rendezvényét a környezetvédelmi világnap alkalmából június 5-én, szerdán délután 1 órától a mosonmagyaróvári Móra Ferenc Általános Iskolában szervezik. Az esemény célja, hogy a diákok közösen, játékos formában ünnepeljék a környezetvédelmi világnapot.

A rendezvényre négyfős csapatokat várnak az iskolákból, három kategóriában (alsó és felső tagozat, középiskola). A rendezvényen való részvétel feltétele előzetes feladatok teljesítése. Ilyen a csapatnévválasztás és a regisztráció, illetve plakátkészítés a környezetvédelmi világnaphoz kapcsolódóan. Ezeken kívül a műanyagkupak-gyűjtés is. (A dobozokat, zsákokat előre kérik felcímkézni a csapat nevével. A kupakokat a verseny végeztével jótékony célra fordítják.)

A vetélkedőn részt vevőket értékes díjakkal jutalmazzák. Nevezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet, amit a csapatot indító pedagógus aláírásával is hitelesíteni kell. A jelentkezéseket június 3-ig várják a hohner.barbara@flesch.hu e-mail címre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alvó férjét késelte meg a feleség

A férfit életveszélyes sérülésekkel a győri kórházban ápolják. Az ügy hátterében szerelemféltés… Tovább olvasom