Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

XIII. Kormos István Vers- és Prózamondó Verseny

Mosonszentmiklós lesz a helyszíne annak a szép hagyományokkal bíró rendezvénynek, melynek keretében Kormos István verseinek és meséinek birodalmába kalauzolnak el bennünket megyénk és a határainkon túl élő legifjabb versmondóink.

A Magyar Versmondók Egyesülete Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete, a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Nonprofit Kft. és a Radnóti Emlékbizottság és Irodalmi Társaság közös szervezésében kerül sor a Kormos Istvánról elnevezett vers-és prózamondó verseny döntőjére.

A költő születésének 87. évfordulója tiszteletére meghirdetett regionális és nemzetközi vers-és prózamondó verseny döntőjét 2010. november 6-án, szombaton 9.00 órától Mosonszentmiklóson, a Széchenyi István Általános Iskolában rendezik meg.

Sokéves hagyományt folytatnak a szervezők azzal is, hogy a névadó előtti tiszteletadásként - a versenyt megelőzően - 8.30 órakor megkoszorúzzák Kormos István emléktábláját. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjkiosztásra délután 4 órakor kerül sor.

További információ: 96/326-522; 523-210) és 96/312-583.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tucatnyi kamera figyeli Bezenyét

A bűnmegelőzésben és bűnüldözésben egyaránt segíthet az a tizenkét, jó képminőségű térfigyelő kamera, melyeket Bezenyén állítottak használatba. Tovább olvasom