Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

X-Párbaj Mosonmagyaróváron

Az X-Faktor tehetségkutató legnépszerűbb énekeseinek egyike a Vidanet vendégeként ad ingyenes koncertet Mosonmagyaróvár belvárosában.


Arról, hogy ki legyen a rendezvény fő fellépője, a rajongók dönthetnek a Vidanet Facebook oldalán.

A régió meghatározó távközlési szolgáltatója, a Vidanet augusztus 9-ére különleges rendezvényre invitálja Mosonmagyaróvár és környéke lakosait.

Az este érdekessége, hogy a fő fellépő személyéről nem a rendezők, hanem az érdeklődők dönthetnek, akik a Vidanet Facebook oldalán (www.facebook.com/vidanet) szavazhatják meg, hogy Vastag Csaba vagy Király L. Norbi lépjen-e fel egy ingyenes koncert erejéig Mosonmagyaróvár belvárosában.

"Szerettünk volna egy kellemes koncerttel kedveskedni a helyi ügyfeleinknek, és úgy gondoltuk, hogy a legnagyobb örömet akkor tudnánk szerezni, ha valóban a kedvencüket látnánk vendégül. Ezért bíztuk a döntést a rendezvény közönségére" – emelte ki Sátor Csaba, a Vidanet vezérigazgatója.

A szervezők nem csak az X-Faktor rajongóinak kedveznének a rendezvénnyel: délután 18 órától további színes programok várják az érdeklődőket a Magyar utca és Jókai utca sarkánál. A részleteket a Vidanet folyamatosan teszi majd közzé Facebook oldalán.

Olvasóink írták

 • 18. pancser 2011. július 19. 18:35
  „Bizony-bizony pedig ott ücsörögnek és nem a fagyos sátorban. Nézd meg télen az 5percest a Tesóban, meg a hideg sátor borozgatóit karácsony előtt.”
 • 17. RickCartman 2011. július 17. 20:32
  „a karácsonyi vásárról beszélek, ember...akkor is itt sápítoztál, akkor is ezt írtam...nem bevásárolni járnak a "zemberek" a Magyar utcára, hanem találkozni, fagyizni, kávézni, beszélgetni(!), karácsony előtt ugyanez, csak hidegben, és forralt borral - mit nem lehet ezen megérteni? - arra való a belváros, győri létedre tudhatnád-minden kisebb és nagyobb városban, a nagy tolószekeres Kánaánok mindenütt a város szélén vannak, oda nem ücsörögni, beszélgetni, kávézni, stb járnak, hanem vásárolnak, akció, csak most, csak ma, csak neked, vedd meg, edd meg, csak te, csak most, csak neked...Alleluja:-)”
 • 16. pancser 2011. július 16. 20:33
  „Na most akkor mi az álláspontod ?"A Belváros a belváros mindenütt, nem arra való, hogy tömött szatyrokkal, kiguvadt szemekkel hömpölyögjön ott a bevásárló siserahad," vagy "nagyon is jók voltak a bódék,"!”
 • 15. RickCartman 2011. július 16. 18:52
  „nagyon is jók voltak a bódék, akkor sem értettem egyet, minden belvárosban vannak bódék karácsony előtt, a nyomorgó, éhező tömeg pedig degeszre pakolt bevásárlókocsikkal nyomorog a Tesco- vidékén, kinek a pap, kikek a papné (amúgy ne sikoltozz, csendháborításról nem hallottál még? sikítani csak indokolt esetben!)”
 • 14. Buszozó 2011. július 15. 22:03
  „Hű, de jó és vajon ez is elmarad, mint a művis? Ha-ha-ha jaj bocs, akkor betegek voltak, ja és ott jegyeket is vetettek.
  Ha már jönnek, akkor hozzanak magukkal fákat is és ültessék el őket a városközpontba, mert ott már nincs, olyan 35-40 éveseket! Kösz”
 • 13. pancser 2011. július 15. 20:51
  „12! Majd mondd el ezt a szöveget azoknak akik majd megint bódékat akarnak karácsony táján a Magyar utcára telepíteni. Majdnem sikítottam attól, hogy lényegében egyetértünk.”
 • 12. RickCartman 2011. július 15. 18:46
  „10. pancser
  Pesten ugyanez a helyzet, nyugi. A Belváros a belváros mindenütt, nem arra való, hogy tömött szatyrokkal, kiguvadt szemekkel hömpölyögjön ott a bevásárló siserahad, arra ott a Tesco+környéke.Ezt hiába hiányolod a Magyar utcáról, sosem lesz így, mert nem arra való a történelmi barokk belváros sehol a világon.
  A műanyag tehetségkutatók pedig bátran haknizzanak, engem nem érdekel, ki nem állhatom. Akinek ez kell, menjen, visítson, rajongjon. Oszt jónapot.”
 • 11. MSangel 2011. július 15. 15:45
  „Szörnyű unalmasak már! Jönnek-mennek! A sok eszetlen meg küldi az sms-eket rájuk..”
 • 10. pancser 2011. július 14. 20:49
  „Persze, hogy 1:1, én tolerálom az Xfaktort de nem szeretem de tény, hogy van, mások meg szeretik. Szeretem a Magyar utcát meg a Belvárost is de hiába, a többséget nem érdekli, sőt egyre inkább nem érdekli. Ezt is tolerálom de aki Emesével jön az viszont álmokat kerget. Ma voltam Győrben, a Baross úton egykor hullámzott a nép, ma néhányan lézengtek ott.”
 • 9. RickCartman 2011. július 14. 19:01
  „1. pancser - ezen jót nevettem, bölcs, és igaz hozzászólás:-)
  4. számú véleményedet, már hallottuk, köszönjük, Emese, hajrá bevásárlóközpontok...
  - az eredmény így 1:1, totóban X.”
 • 8. hovatovabb 2011. július 14. 18:11
  „Talán ezért van a mindent az előfizetőkért hozzáállás :)
  http://mosontelecom.5mp.eu/web.php?a=mosontelecom”
 • 7. ibi 2011. július 14. 16:23
  „Addig kell lépni amíg a következő verseny nem indul el . Utána senki sem emlékszik majd ezekre a "sztárokra ".”
 • 6. senkialadár 2011. július 14. 12:06
  „vidanet marha nagy reklámkampányba kezdett,tegnap kaptam a mailt hogy fotógépet kapok ha most előfizetek,most a koncert,tán készül valamire”
 • 5. FullGrin 2011. július 14. 11:23
  „na Vastag Csaba vagy Király L Norbi... úgyis Vastag Csaba lesz, mert a tinik érte rajonganak. Csak egyszerűen nem értem, hogy lehet olyasvalakiért rajongani, aki mások számát énekli. Többször láttam a tévében hogy az összes X faktoros "sztár" fellépéseiken ugyanaz azokat a számokat énekelték, mint amiket a műsorban. (Tisztelet a kivételnek.) Ha saját dalokkal lépne fel, és úgy rajonganának értük, azt mondom rendben, de így....szánalmas.”
 • 4. pancser 2011. július 14. 08:30
  „2-höz! Ha van rá igény én miattam jöhetnek, a Magyar utca agóniáját ők sem tudják megmeneteni!”
 • 3. bela001 2011. július 13. 23:32
  „Olyat nem lehet, hogy egyik se jöjjön, inkább csökkentsék az előfizetői havidíjat az erre szánt összegből? :D”
 • 2. jat01 2011. július 13. 23:17
  „De legalább megint lesz valami pezsgő program a városban!!Nem kell mindig fanyalogni!!!Én a rockot szeretem, de azt is tudomásul kell venni, hogy másoknak más az érdeklődése. A lényeg, hogy megint lesz egy olyan esemény, ami tömegeket tud vonzani. Hajrá!!Bár tavasztól-őszig tartó időben legalább havonta 1szer meg lehetne tölteni élettel a Magyar utcát!!!”
 • 1. pancser 2011. július 13. 17:42
  „Inkább kutyát sétáltatok, neki van tehetsége.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fiatalok nyeregben: ügyességi lovasverseny másodszor

A Dunakiliti Lovasklub idén második alkalommal rendezte meg gyermek ügyességi lovasversenyét. Tovább olvasom