Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Voluta Vízikarneválon ébred a sárkány - Galéria

Dobszótól volt hangos a Mosoni-Duna az Itató szabad strand környékén: több mint hatvan sárkányhajó csapat mérte össze gyorsaságát szombaton.

Dobszótól volt hangos a Mosoni-Duna az Itató szabad strand környékén: több mint hatvan sárkányhajó csapat mérte össze gyorsaságát szombaton.

Voluta Nemzetközi Vízifesztivál

Szombaton este 6 órától Kőhalmi Zoltán humorista nevettette meg az érdeklődőket, este 8 órától az Anna and the Barbies koncertezett. Az este 10 órától kezdődő Ladánybene koncert után meggyúltak a Szentivánéji tüzek. A Koktél zenekar hajnalig tartó buliba várta az érdeklődőket.

Vasárnap diákcsapatok szállnak vízre.

Voluta Nemzetközi Vízifesztivál

Olvasóink írták

 • 11. rozika45 2011. május 20. 08:45
  „Szeretném megkérdezni, hogy hová kell küldeni a három sárkány-játék név adását.
  Tisztelettel
  rozika”
 • 10. Boli 2010. június 21. 16:53
  „Nem a Voluta szervezői léptek vissza, hanem a paintball szervezői jelezték az utolsó utáni pillanatban az ilyen jellegű igényűket- ha nem tévedek... :( Ha ezt 1 nappal előtte teszik, simán megoldható lett volna! Ugye??? Fiúk nem kéne elkezdeni itt üzengetni! Maradjunk a tényeknél!”
 • 9. KAK-444 2010. június 21. 07:26
  „Egyetértek nagyon jó volt a PAINTBALL, csak kár hogy az utlsó pillanatban a Voluta szervezői visszaléptek a díjkiosztástól, így "csak" a rendezőn múlott, hogy az első 3 helyezett kapott egy kis támogatást, ill. nyereményt...

  Köszönjük PARA-PAINTball...”
 • 8. Boli 2010. június 21. 07:10
  „Bár a 2 napos Lajta Túra idén csak 1 napos Rajka-Mosonmagyaróvár táv lett (Mosoni-Duna Túra, mert a Lajta 4 méter körül járt Ausztriában) szerencsére azt sem mosta el az eső, csak a vége kapott pénteken egy látványos jégesőt. A szombati sárkányversenyek és a programok utána hatalmas tömeget vonzottak! A fotósok jóvoltából iszonyú mennyiségű képanyag született, pár napba beletelik, míg az egész feldolgozásra kerül. A legjobbakat a www.voluta.hu oldalon majd látni lehet. Ha van anyagotok, olyan képeitek, amit ott szeretnétek látni, küldjétek be. Ezúton is megköszönjük mindazok munkáját, segítségét és jóindulatát, akik tettek ezért a rendezvényért! Rengeteg ember volt, aki ötletet adott, segítette, támogatta a rendezvényt. Reméljük az elkövetkezendő évben az időjárás kicsit kegyesebb lesz még a rendezvényhez!”
 • 7. sicc 2010. június 20. 21:53
  „Forgassátok csak ki a szavaimat. Én az előző esős ,szürke napokra gondoltam! Mint a beton,olyanok vagytok!”
 • 6. Z.FTC 2010. június 20. 17:16
  „Jól sikerült a rendezvény az biztos, és nagyon jó volt a mai paintball is. Ahol jó hangulatú, látványos csatákat vívtak a résztvevők.
  Gratulálunk az 1. helyezett Titán Tactical Team-nek, a 2. helyezett Jabulani-nak és a 3. helyezett Szedett- vedettek csapatának és a többi lelkes csapatnak.
  Köszönjük a Para Paintballnak a lebonyolítást és szervezést.
  Üdv.”
 • 5. Tanko 2010. június 20. 15:48
  „Mirko nem pesszimista, hanem mázlista. Pár éve nagyon nagy szerencséje volt, mikor nem került bajba ő és az egész sárkányhajó egyesület a "leleményessége" miatt.
  Küldhetnétek neki csomagokat...”
 • 4. bacsac 2010. június 20. 15:23
  „pár képet a díjkiosztórol szívesen megnéztem volna...”
 • 3. kovász68 2010. június 20. 12:31
  „szép volt "juhi", le a kalappal.
  Szürke kisváros? Hol él ez a "sicc", az utóbbi 3 évben minden volt csak nem szürkeség.
  Hajrá Mosonmagyaróvár!”
 • 2. juhi 2010. június 20. 11:39
  „Ebben a csodálatos adottságokkal rendelkező városban igenis van élet. Az tény, hogy körülbelül tíz kisvárosnyi szürke, pesszimista ember is él itt, szerencsére Mirko nem ilyen. Gratulálok és vele együtt köszönet a Moson ezer éves, a Flesch hegedűverseny, a Moson megyei színjátszófesztivál, a Kitaibel Pál középiskolai biológiai verseny, a Lajta expo, a nemzetközi makett kiállítás, a nyári fesztivál, a gyermek néptánc fesztivál, az íjászbemutató és verseny, az országos gördeszka verseny, az Art Flexum nemzetközi művésztelep, a majális, a múzeumi esték, a fúvós zenekarok találkozója, a regionális mezőgazdasági és élelmiszer kiállítás, a hármashatár menti találkozó, a nyárbúcsúztató, a mesemondó verseny, a nemzetközi kerékpáros verseny és túra, a várkert bábfesztivál, a gurul a város, a Moson megye ízei, a modellhajó verseny, a cross motorosok versenye, a városrészek napjai rendezvényeit lebonyolító, azokban részt vevő embereknek. Ha valami rendezvényt kihagytam, elnézést kérek, de e sokaságból talán látszik, hogy az első mondatom is igaz.”
 • 1. sicc 2010. június 19. 22:04
  „Hát megvolt. Jó volt ! Szurkoltunk, jól érezte magát mindenki. Az égiek is velünk voltak!
  Örülök, hogy ebben a szürke kisvárosban van egy kis élet és nem mindig csak a komor ,szürke napok peregnek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új mérnökök még a régi képzésben

Összesen 164 óvári gazdász vehette át frissen szerzett diplomáját a mosonmagyaróvári egyetemi kar… Tovább olvasom