Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Volt munkatársához tört be Károlyházán, fegyvert és készpénzt lopott - fotók

A tettesnek pénzre volt szüksége, ezért tervelte ki a betörést. A hazaérkező családtagok megzavarták, ekkor szerszámait hátrahagyva kifutott a házból és a szántóföldön elmenekült.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság betöréses lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki még január 25-én erőszakkal behatolt Károlyházán egy családi házba. Az elkövető a szobát átkutatta, készpénzt és gáz- riasztó fegyvert tulajdonított el.

A mosonmagyaróvári nyomozók június 12-én fogták el a betöréssel gyanúsítható 43 éves férfit, aki a terhére rótt bűncselekményt beismerte. Kihallgatásakor elmondta, pénzre volt szüksége, ezért kitervelte, betör volt munkatársa otthonába.

Fotók

Feszítővasat és kalapácsot vett magához és gépkocsijával Mosonmagyaróvárról Károlyházára hajtott. Autóját a település határában hagyta, elgyalogolt a házhoz és befeszítette a bejárati ajtót. A szobát felforgatta, a szekrényből a kazettában tárolt készpénzt és a gáz- riasztó fegyvert eltulajdonította. A hazaérkező családtagok megzavarták, ekkor szerszámait hátrahagyva kifutott a házból és a szántóföldön elmenekült.

A betöréshez használt szerszámokat a helyszínelő rendőrök a házban megtalálták és lefoglalták.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság F. László 43 éves mosonmagyaróvári lakos ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éjszaka rámolták ki a hédervári telephelyet - fotók

A fémtolvajok a lopott gépkocsi alkatrészekkel és tartozékokkal egy egész teherautót megtömtek,… Tovább olvasom