Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Visszaeső betörők

Sorozatosan elkövetett betöréses lopások miatt ítélt el a Mosonmagyaróvári Városi Bíróság négy budapesti többszörösen visszaeső fiatalembert.
Négy budapesti fiatalember Győrben és környékén, illetve a megye több településén többrendbeli sorozatos betöréses lopásokat követett el az elmúlt év októbere és decembere között. A vádlottak Csornán két alkalommal, Győrben egyszer, Öttevényen, Jánossomorján, Gyömrőn, illetve Mosonmagyaróváron ablakokat és ajtókat befeszítve hatoltak be lakásokba és onnan készpénzt, ékszereket, műszaki cikkeket, ruhaneműket vittek el összességében több mint 6 millió forint értékben. Tevékenységüknek a kézre kerülésük vetett véget.

A Mosonmagyaróvári Városi Bíróság többrendbeli jelentős értékre dolog elleni erőszakkal bűnszövetségben üzletszerűen elkövetett lopás bűncselekményében találta bűnösnek a vádlottakat. Az elsőrendű B. A.-t mint többszörös visszaesőt négy év fegyházbüntetésre, öt év közügyektől és két év járművezetéstől eltiltásra, a másodrendű H. I.-t 3 év tíz hónap fegyházbüntetésre, négy év közügyektől és két év járművezetéstől eltiltásra, a harmadrendű F. J.-t 3 év hat hónap börtönre, négy év közügyektől és két év járművezetéstől eltiltásra, a negyedrendű O. D.-t pedig pénzbüntetésre és egy év járművezetéstől eltiltásra ítélte a bíróság.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gurít vagy szurkol az egész falu

A bajnoki mérkőzéseket játszó négy püski tekecsapat mérkőzéseit élőben, kivetítőn keresztül… Tovább olvasom