Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Virágos fődíj

Kaposváron vehette át Dunakiliti jegyzője a Belügyminisztérium fődíját, melyet „A virágos Magyarországért” elnevezésű versenyen nyújtott eredményéért kapott a község.
A kaposvári Csiky Gergely Színházban ünnepélyes keretek között adták át „A virágos Magyarországért" elnevezésű verseny díjait.
Korábban a szervezők ellátogattak Dunakilitire is, ahol megtekintették a községet, s az itt elindult virágosítási program eredményét.

Elégedettségüket jelzi, hogy a Belügyminisztérium fődíját – melyet Lamperth Mónika miniszter ellenjegyzett – nyerték el idén, melyet dr. Horváth Károly jegyző vehetett át a somogyi városban.
A réz emléktábla mellé, melynek egyelőre még keresik a megfelelő helyét a településen, egy Zsolnay-vázát is átadtak a rendezők.

Indoklásukban kiemelték: a községben élők szorgalma, a közterületek és lakóházak rendezettsége és a környezetszépítő versenyen nyújtott kimagasló teljesítménye miatt esett a választás idén Dunakilitire.
A falubeliek rendkívül büszkék erre a díjra. A különdíjból megyénk több településének is jutott: különböző kategóriákban Pannonhalma, Kunsziget, Hédervár és Lipót is büszkeségre érdemes elismerésben részesült.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állami pénz a rehabilitáció terveire

Sikerrel járt – legalábbis az első fázisban – a Mosoni-Duna menti huszonkét település… Tovább olvasom