Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Virágcsodák a magyaróvári belvárosban

Ötödször hirdették meg hétvégén az Apró kezek, csodakertek kertépítő versenyt. A kis kertészek igazi turistalátványosságot varázsoltak a sétálóutcába.
Virágcsodák a magyaróvári belvárosban
Ötödször hirdették meg hétvégén az Apró kezek, csodakertek elnevezésű kertépítő versenyt nagycsoportos és első osztályos gyermekek számára.

Lobitz Ákos ötletgazda látta el növényekkel a kis kertészeket, akik igazi turistalátványosságot varázsoltak a magyaróvári sétálóutcába.

A huszonöt csoport munkáját a Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Turizmus Zrt. belföldi igazgatója által vezetett szakmai zsűri értékelte. A legjobb csapatok kétmillió-hatvanezer forintos pénzjutalmon osztoztak meg.


Az első díjjal járó vándorserleget a Bóbita Óvoda egyik csoportja tudhatja magáénak a Duna gyermekei összeállításáért. A második helyet a Haller-iskola 1. a osztályosai érdemelték ki Szorgos méhek nevű munkájukért, míg az Ostermayer Óvoda a Védd, hogy élhess! alkotását harmadik díjjal jutalmazták. Az Éltes-iskola csapatát a Szeretet és hála szigete alkotásáért külön díjazták.

Az alkotásokra június 9-ig a közönség is leadhatja szavazatait.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszakapja régi fényét a Hansági Múzeum

A felázás miatt több helyen mállik a festék, a timpanonok, kőoszlopok építészeti részleteit vakolat… Tovább olvasom