Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Vigyázz, gyerekek!

Baleset-megelőzési napnak adott otthont nemrégiben a hédervári Timaffy László Pedagógiai Központ.
E rendezvény folytatása volt a Hédervári és Lipóti Gyermekek Neveléséért Közhasznú Alapítvány kezdeményezésének, melynek keretében „Vigyázz, gyermekek!" figyelemfelkeltő táblákat helyeztek ki a közelmúltban Hédervár legveszélyesebb útszakaszain.

A mostani rendezvényen a Mosonmagyaróvári Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság részéről Kovács Lászlóné rendőr százados és Szűcsné Márkus Erika, a Mosonmagyaróvári Kábítószer Egyeztető Fórum vezetője tartott előadásokat  a diákok számára, amit vetélkedők követtek, s díjakkal jutalmazták a legjobbakat.

 A munkában pedagógusok is közreműködtek, akik segítették a rendezvény lebonyolítását.

A kábítószer ártalmairól és a baleset-megelőzés praktikáiról hallhattak a gyerekek. Az előadások után vetélkedők várták őket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irtani csak saját repülővel lehet

Jövő héttől már irthatják a szigetközi szúnyogokat: viszont vélhetően nem a jó néhány éve minden pályázaton nyertes Corax. Ők ugyanis nem rendelkeznek repülőgéppel – ami a meghívás feltétele volt –, hanem alvállalkozókat bíznak meg. Öt és fél milliós állami támogatás mellé másfél milliót tesz a kistérségi társulás, négymilliót pedig az érintett önkormányzatoknak kell „bevállalniuk". Tovább olvasom