Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Védőszentjükre emlékeztek

A Szent Flórián napja alkalmából rendezett állománygyűlésen védőszentjükre emlékeztek pénteken a mosonmagyaróvári tűzoltók.
Ünnepi köszöntőjében Sallai Péter alezredes, városi parancsnok az elmúlt évek fejlesztéseiről beszélt, amiket pályázati támogatásból és önkormányzati segítséggel tudtak megvalósítani. Az ünnep alkalmából a város polgármestere az önkormányzat és a tűzoltóság közötti eredményes együttműködés, valamint kimagasló munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Kulacs István és Schmitzhofer Zoltán főtörzsőrmestereket. A továbbképzés megszervezése és lebonyolítása során végzett kiemelkedő munkája elismeréseként a megyei közgyűlés Szilágyi János őrnagyot jutalmazta.

A városi tűzoltóság parancsnoka soron kívül századossá léptette elő Tóth Kornélt, kiemelkedő munkája elismeréseként jutalomban és dicsértében részesítette Szeitz Tibor, Vali István, Szabó Róbert, Kálóczi Norbert, Besszer Sándor főtörzsőrmestereket, Kézdi Gábor és Neuberger Gábor törzsőrmestereket, illetve Weisz József, Csapó Tamás és Derzsi Tamás őrmestereket. Jutalmat kapott továbbá Giczi Péter a Kétüsz Kft. csoportvezetője és Molnár Sándor körzetes kéményseprő.

Fotók: Méhes Ákos

Olvasóink írták

  • 1. Dörgés 2010. május 10. 22:43
    „Ez a Sallai nem katasztrófavédelmis volt? Micsoda fordulat vagy köpönyegfordulat?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A sok betelepülővel is csinosodik Paprét

Nincs két éve, hogy soha nem látott jégeső pusztított Papréten. Azóta a legtöbb ház megszépült, sok… Tovább olvasom