Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Városközpontiak tisztújító közgyűlése

Mosonmagyaróvár - Az Egyesület a Városközpontért március 8-án tartotta tisztújító közgyűlését.

A grémium számos ponton módosította az alapszabályt.

Az egyesületben öt évre újból Muráncsik László tölti be az elnöki funkciót.

A titkári és elnökhelyettesi tisztet összevonva titkárnak Patonai Gábort, gazdasági vezetőnek Palkovits Gusztávot választották. Két vezetőségi tag Fülöp Zoltánné és Némedi József lett, az ellenőrző bizottság elnökévé Fejesné Bedő Esztert, két tagjának Kissné Németh Zsuzsát és Gyutai Györgyöt választotta a közgyűlés.

Olvasóink írták

 • 12. RickCartman 2010. március 13. 17:02
  „Jó lenne ilyen "baráti " társaság tagja lenni...tiszalöki magánút, ingyen, meg pornó...hol lehet jelentkezni, kérem szépen?:-)”
 • 11. embertelen 2010. március 13. 09:22
  „Azért a pornó mellett a tiszalöki magánutak a barátokkal, természetesen az egyesület pénzén, az sem semmi. Ez sajnos ez már tisztújító választás után derült ki. Remélem KoPi nem tagja ennek a ,,baráti" társaságnak. Vagy igen, máskülönben miért védené ezt az embert.”
 • 10. RickCartman 2010. március 12. 23:50
  „KoPi-nak még a pornóról is az SzDSz jut eszébe...ez nem semmi!:-)”
 • 9. lackomacko 2010. március 12. 21:15
  „Hát akkor nézzünk el mindenkinek mindent.Mindig csak mondjuk azt hogy már más is csinálta.Aki valamit elkövet hivatkozzon a másikra és már is kész a megbocsátás!Szép Új Világ!Kiknek is ?!”
 • 8. KoPi 2010. március 12. 18:58
  „embertelen:
  Hát igen! iszonyatos bűnt követett el, ha igaz és pornó oldalon szerepelt. Borzalmas! megbocsáthatatlan. Még szerencse, hog Magyarország telis tele van bűntelen emberekkel, akik mind Muráncsik Lászlóra vethetnek követ. Immár 3 éve, folyamatosan. Az országban nincs rabló politikusbanda kormányon, nincs korrupció MSZP által vezérelve, tökéletesek a közerkölcsök, stb-stb.... Szép Új Világ!”
 • 7. embertelen 2010. március 12. 18:00
  „A télen rövidgatyában történő Tescoban mászkálás az semmi! Az emberek nagyon feledékenyek, az, hogy Muráncsik Lászlóról a pornókirályról van szó, már senkit sem érdekel. Forrás: http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/kepviselo_a_porno-oldalon/2037232/
  "Pornóoldalon a képviselő? Forrás: Kisalföld, 2007.10.07.
  Vélhetően egy mosonmagyaróvári önkormányzati képviselő látható több fotón is egy internetes amatőr szexoldalon. A képeket megmutattuk a polgármesternek, aki rögtön felismerte a képviselőt, az érintett városatya viszont tagadja, hogy bármit is tudna a felvételekről."
  A hír beigazolódott, Muráncsik képviselő hazudott és erkölcstelen, legalább is a keresztény erkölcsök szerint, ami a tízparancsolat szerint úgy hangzik "Ne paráználkodj". Én biztos vagyok abban, hogy a városközpontiak arra érdemesebb embert is találtak volna, megérdemelnék!”
 • 6. zopika02 2010. március 12. 14:49
  „Tisztelt Schadenberger Úr !

  Ha már így megszólaltattam, akkor csupán szerény véleményem hogy a nulla fok köri hőmérsékletben nem rohangálunk a városban rövidnadrágban. De persze ha valaki szereti ha nézik a lábait és azért pl még az internetre is felrakja képeit, akkor teljesen más a dolog. A probléma nyílván belülről fakad. Csak azt nem tudom hogy miért nem lehetett volna egy valamivel magasabban kvalifikált egyesületi elnököt választani. .....”
 • 5. angyalka77 2010. március 12. 10:57
  „1. Hát igen ha már plusz 2 fok van akkor az elnök úr általában már rövid gatyában mászkál.... tüzes gyerek lehet...:))))))”
 • 4. SchadenbergerPéter 2010. március 12. 07:54
  „Dejó megint név nélkül szólnak le másokat, azért mert rövidgatyában mászkál a tesco-ban. Most őszintén keves Zopika02 van közöd ehhez, hogy ki milyen ruhában járkál, és melyik boltban. Mi vagy te divatdiktátor? Egyáltalán láttad már többször is, vagy mindig csak a tesco polcok között követed a szemeddel, mint egy kém: "Ma milyen színű a rövidnadrágja? Kék csíkos! Hm. Tudtam! Ez csak egyet jelenthet: apokalipszis."”
 • 3. Griffin 2010. március 11. 12:53
  „például mit módosítottak az alapszabályon? szabad azt nekünk tudni?”
 • 2. mlac 2010. március 11. 12:25
  „Az mindíg rövidgatyában van, te szerencsétlen!
  Ha ismernéd, más lenne róla a véleményed!”
 • 1. zopika02 2010. március 11. 09:07
  „Hát valami értelmesebb elnököt nem sikerült választani ? Tegnap az elnökúr rövid gatyában és polóban korzózott a Tesco - ban. Úgy látszik magamutogatós a fiatalúr. Kinek saját bevallása szerint is köztartozása van. No comment..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Repülőtér, tengeri fúrótornyok a referenciák közt

Ünnepélyes keretek közt szerdán rakták le az alapkövét annak a leendő üzemcsarnoknak, amit részben… Tovább olvasom