Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Városi pedagógusnap kitüntetésekkel

Szabó Miklós, Mosonmagyaróvár polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket a városi pedagógusnapon, melyen búcsúztatták a nyugdíjba vonuló pedagógusokat és kitüntették a város kiváló oktatóit.

A nyugdíjba vonuló Bekő Imréné, az Éltes-iskola gyermekfelügyelője, Kovács Zsuzsanna, a Kossuth Lajos Gimnázium matematika–földrajz szakos tanára, Kránitz Péterné, az Éltes-iskola gyógypedagógusa, Lauer Katalin, a Kossuth-gimnázium könyvtárosa, Németh László, az Ujhelyi-iskola tanára, sakkoktató és Rongits László, a Hunyadi matematika–fizika–számítástechnika szakos tanára emlékplakettet vehetett át a városi pedagógusnapon.

Mosonmagyaróvár kiváló pedagógusainak adott át elismeréseket Szabó Miklós, a város polgármestere.
Mosonmagyaróvár kiváló pedagógusainak adott át elismeréseket Szabó Miklós, a város polgármestere.

A hagyományokhoz híven kiosztották a Lajta-parti város kiváló pedagógusainak szóló elismeréseket is: óvodapedagógusi munkájáért a Mosonmagyaróvár Kiváló Óvónője kitüntetést adományozták Csiba Gézánénak, a Lurkóvár Napköziotthonos Óvoda óvónőjének. Kiemelkedő pedagógiai és szaktárgyi felkészültséggel végzett nevelő-oktató munkájáért a Mosonmagyaróvár Kiváló Tanítója kitüntetést Pap Józsefné, a Móra Ferenc Általános Iskola tanítója vehette át.

Az enyhe fokban értelmi fogyatékos, a középsúlyos értelmi fogyatékos tanulók tagozatán és az autista gyermekek nevelésében megkülönböztetett figyelemmel végzett feladatellátásáért a Mosonmagyaróvár Kiváló Tanára kitüntetést Kránitz Péternének, az Éltes Mátyás Nevelési-oktatási Központ tanárának adományozták. A több évtizede nagy odaadással végzett kiemelkedő pedagógiai munkájáért, különösen a földrajz tantárgy keretein belül az új módszerek bevezetésére, a gimnáziumi tantervekre, azok bírálatára vonatkozó tevékenységéért a Mosonmagyaróvár Kiváló Középiskolai Tanára kitüntetést Kovács Zsuzsanna, a Kossuth Lajos Gimnázium tanára érdemelte ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Népszavazást kezdeményeznek - másodjára a rehabilitáció mellett

Indulatoktól, beszólásoktól sem mentesen született újabb döntés Kimlén a Mosoni-Duna… Tovább olvasom