Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Városi milliók Jánossomorján

A város költségvetése a civil szervezetek támogatására idén 40 millió forintot szán, a legjobban a sportegyesület járt.
Jánossomorja költségvetése a civil szervezetek támogatására idén 40 millió forintot szán. Az önkormányzat támogatási megállapodást köt a szerveződésekkel, és a kérelmük alapján a képviselő-testület határozza meg, hogy mire ad pénzt.

A legjobban a sportegyesület járt, akik 13,5 millió forintot kaptak, ám ebből az összegből az összes szakosztályt üzemeltetniük kell.

Szociális segélyekre az önkormányzat 10 millió forint saját forrást különített el, és ehhez még jön egy másik segélyezési forma, amelynek nagy részét az állam visszatéríti. Így több mint 13 millió forint jut a segélyekre a városban.

Ötmillió forint állami támogatást kaptak az állandó ügyeleti szolgálat működésére, amelynek összköltsége 19 és fél millió forint. A helyi fizioterápiás ellátást 2 és fél millió forinttal támogatja a település. Közvilágításra a város 13,8 millió forintot költ, közfoglalkoztatásra 5 millió forint jut.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A központi bunker megmenekülhet

Elkezdték bontani a Nagydomboknál lévő egykori első világháborús katonai objektumokat. Ám úgy tűnik, egy részét sikerül megmenteni és ott világháborús emlékhelyet kialakítani. Tovább olvasom