Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Városi Ifjúsági Klub nyílik

A Mosonmagyaróvár Kultúrájáért Közalapítvány és az önkormányzat szervezésében nyitják meg kedden délután 3 órakor a mosonmagyaróvári Városi Ifjúsági Klubot a Templom utcában (a korábbi ˝Bohémtanya˝ helyén).

A klubhelyiséget Farkas István piarista igazgató áldja meg. Beszédet az alapító piarista diákok és a városvezetés képviselője mondanak, amit a diákok zenés köszöntője és a klubnyitó csocsóverseny követ.

Olvasóink írták

 • 8. pancser 2010. március 09. 23:35
  „6-hoz! A kalap kevés, pénz kéne ami nincsen. ha szórakozni akarsz fizess és passz. Az önkörmányzat mikor mondja már meg végre elég, A város költségére magánszórakozás nincsen, csak saját költségre van alkonolmentes szórakozóheyl is. Elég a pénzszórásból, ha így folytatódik a város úgy megroggyan, hogy arra sem lesz pénz amire tényleg kéne.”
 • 7. Griffin 2010. március 09. 17:24
  „Diákcsemege, hol élsz, drága barátom?
  "Logikusnak tűnik, hogy az ott szórakozó (öntevékeny) ifjúság rendet is rak maga után (felmosással,stb. együtt)." ---ugyan már.....mint a mesében, ugye? Egyáltalán nem logikus, ha láttál mostanában testközelből úgynevezett "szórakozó" fiatalokat.
  "Bizonyosan lesz gazdája és a felügyeletről is gondoskodtak."---ki? Mikor? a tanárok szabadidejükben, ingyen? A többi diák? biztonsági őr? kiöregedett portás? Gondolom, ott valami berendezés, felszerelés is lesz, kié az anyagi felelősség? Úgy vélem, ez csak egy kósza ötlet, mesének szép, de a gyakorlatban nem fog működni. hogy szépen mondjam: nem olyan a társadalmi közeg. Hogy szépen mondjam...”
 • 6. Diákcsemege 2010. március 09. 16:30
  „Bizonyosan lesz gazdája és a felügyeletről is gondoskodtak. Logikusnak tűnik, hogy az ott szórakozó (öntevékeny) ifjúság rendet is rak maga után (felmosással,stb. együtt).

  Egyébiránt le a kalappal a kezdeményezés előtt, ugyanis végre lesz egy alkohol- és cigarettamentes hely a belvárosban.”
 • 5. pancser 2010. március 09. 15:34
  „Már megint közpénz. Mindig mindenkinek van valami jó ötlete, az önkormányzat meg adósodik el. Ha rajtam állna minden ötletet támogatnék illetve támogatást adnék, de közpénzt nem. Van annyi magán intézmény ahol a város ifjúsága kedvére elszórakozhat. Vazze mióta kell támogatni a csocsózást?”
 • 4. Griffin 2010. március 09. 14:21
  „megint egy ötlet: valaki elkezdi, aztán megunja, rásózza valaki másra, az is megunja, aztán névleg még lesz egy darabig, aztán bedeszkázzák, és kész, vége, de legalább el lehet dicsekednie az "ötletgazdának", hogy megint milyen kreatív és jópofa ötlettel állt elő”
 • 3. katka79 2010. március 09. 13:57
  „Majd az atya fog káromkodva teát mérni. :)”
 • 2. civac 2010. március 09. 11:56
  „csak írnak a megnyitó után is egy cikket, abból kiderülhet (jól van, na: én is ismerem a kisalföldet, és tudom, hogy nem lesz meg a válasz...)”
 • 1. Griffin 2010. március 09. 11:30
  „Kérdés: Minek? Kinek? Ki fogja működtetni? Takarítani? Rendben tartani? Programokat szervezni délutánra? Felügyeletet biztosítani? Felelősséget vállalni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koszorúzási felhívás

Mosonmagyaróvár - Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján a városi ünnepségen való… Tovább olvasom