Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Várják a segítő vállalkozókat

Mosonmagyaróvár - A helyi vállalkozók körében tesz közzé felhívást Árvay István alpolgármester a városháza belső udvarának rehabilitációja érdekében.

Az alpolgármester a jövő évre rendelkezésére álló teljes keretét felajánlotta erre a célra, és várja azoknak a vállalkozóknak a jelentkezését, akik közérdekű felajánlásukkal le kívánják tenni névjegyüket egy, a hivatal dolgozóit és az ügyfeleket is kiszolgáló pihenősarok, fedett kerékpártároló kialakításában.

Elsősorban kőműves, kertépítő, bádogos, ács, asztalos szakipari munkák és az ehhez szükséges anyagok felajánlását várják, készpénzadományra nem tartanak igényt. Minden munkát végző és felajánlást tevő mesterember és vállalkozás nevét emlékoszlopon fogják megörökíteni. A munkálatok koordinálását a városfejlesztési osztály végzi, a felajánlásokat közvetlenül Árvay István alpolgármester címére lehet megtenni.

Olvasóink írták

  • 2. Japo 2010. december 13. 09:23
    „Ez megőrült? Az alpolgármester felajánlotta a jövő évi teljes képviselői keretét.Hm... Mit is ajánlott fel? A mi általunk befizetett adóforintokból egy elkülönített összeget amihez semmi köze. Nem ő kereste meg, nem, ő teremtette elvették tőlünk mint adót most meg még fejeljük meg azzal, hogy ami maradt abból a hivatal helyett mi építsünk bármit is? Margit nooormális?”
  • 1. ejmiakő 2010. december 11. 20:42
    „Annyi aprókavics nincs az egész városban, mint az udvarban!
    Én is szívesen belevésném a garázskapumba azoknak a nevét, akik szívességből megépítenék...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zenés adventi hangulat a mosonmagyaróvári Magyar utcán

A hangulatos dallamok hallgatása közben a hideg időjárás miatt kelendő volt a standokon árult… Tovább olvasom