Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Várják a jelöléseket az iparosdíjra

A legjobbak részére szeretne nyilvánosságot, ezzel regionális közösségi elismerést és hatékonyabb kommunikációt nyújtani.
A Moson Vármegye Iparosa Díj nemcsak az ipartestületi tagok, hanem minden, a régióban tevékenykedő vállalkozásnak lehetőséget nyújt a megmérettetésre. A legjobbak részére szeretne nyilvánosságot, ezzel regionális közösségi elismerést és hatékonyabb kommunikációt nyújtani. A díj az erkölcsi elismerés mellett egy olyan alkotás (emlék), ami hosszú évekre tanúsítja a díjazott kiválóságát. A szervezők által összeállított kiírás alapján és a pályázati lapot kitöltve lehet a díjra jelentkezni. A pályázatot az alapítókból álló testület bírálja el, a végeredményt a díjátadón hozza nyilvánosságra.

A „Moson vármegye" mint régió szakembereinek, mestereinek, iparosainak elismerését célzó pályázati felhívást a Halászi Takarékszövetkezet, a Kisalföld napilapot és a LajtaPress hetilapot is kiadó Lapcom Kft. támogatja és segíti hatékonyan.
A pályázathoz szükséges információkhoz a következő helyeken lehet hozzájutni: a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestületnél és a Kisalföld, LajtaPress szerkesztőségében (Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 4., tel.: 96/215-987; illetve Mosonma. gyaróvár, Régi vámház tér 14., tel.: 96/577-577).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tanács csak a tagdíjfizetésekre számíthat

A Szigetköz–Felső-Duna Mente Térségi Fejlesztési Tanács tavaly decemberi – az alakulást… Tovább olvasom