Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Várják a javaslatokat a fenntartható fejlődéshez

Készül Mosonmagyaróvár helyi fenntartható fejlődés stratégiája.Célja az önkormányzat cselekvő közreműködésével, a lakosok tevőleges támogatásával olyan program kidolgozása és megvalósítása, amely a fenntartható fejlődés elvére épül. Sikeres stratégiát az erősségekre és a lehetőségekre alapozva lehet kidolgozni és megvalósítani. Az eddig elkészült munkaanyag megtalálható a város internetes oldalán, a www.mosonmagyarovar.hu/hivatal/onkormanyzat_egyeb_programjai.html címen. A honlapon található munkaanyag bővítésre, javaslatok megfogalmazására szorul, melyben a helyieknek, érdekelteknek nagy szerep jut. Ezek után lehet a célokat meghatározni, konkrét cselekvési tervet, akcióprogramot készíteni. Kérik ezért a mosonmagyaróváriakat a dokumentáció tanulmányozására és észrevételeik, javaslataik elküldésére a nemeth.andrea@mosonmagyarovar.hu e-mail címre vagy postai úton a hivatal címére augusztus 15-ig.

Olvasóink írták

 • 2. ejmiakő 2010. július 20. 21:16
  „Megfigyeltétek már, hogy Óvár legszebb épülete (szerintem) az óvári posta?? Nem szabadna hagyni, hogy az enyészeté legyen. Sajnos nagyon jó úton halad afelé....”
 • 1. bela001 2010. július 20. 00:10
  „Hát aki azt a sok felesleges marhaságot el bírta olvasni, amit összehordtak a pdf-ben, annak gratulálok.
  Javaslatokat nem tudok mondani, mivel nem volt erőm elolvasni a szép írást.
  De egy két példát mondanék azért mégis

  pl:
  - minden útra rá kellene aszfaltozni jó vastagon
  - minden szabad helyen legyenek szép vegyes virágok, muskátlik... (lehetne szép színes városunk, olyan egyhangúak az épületek)
  - lepukkant épületek legalább homlokzati felújítása, vagy akár csak festése (valami formája legyen már a városnak, legalább az összkép meglegyen az erre tévedő turisták szemében)

  ...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiserőművek létesülnek a Duna két oldalán

A határszéli szlovákiai Doborgazon (Dobrohost) hétmillió euróból másfél éven belül törpeturbina… Tovább olvasom