Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Vállalkozói képzés

Vállalkozói ismeretek fejlesztését tűzte ki célul a Szigetköz–Mosoni-sík LEADER Egyesület, amikor pályázott egy képzés megszervezésére.
Vállalkozók számára szervez képzést „Gyakorlat teszi a mestert" címmel a Szigetköz–Mosoni-sík LEADER Egyesület. Projektjükhöz pályázaton nyertek támogatást, így a következő hónapokban a térségi vállalkozások számára kínálnak kilenc alkalommal, alkalmanként napi hat órában, térségi előadók által vezetett tartalmas programot.

Az érdeklődők többet megtudhatnak a vállalkozóvá válásról, cégalapításról, adó-, számviteli, ügyviteli és jogi ismeretekről. A szakemberek beszélnek az „e-Közszolgáltatásokról", lesz nyelvi, informatikai képzés. „Konzultáció az üzleti életben, avagy hogyan adjuk el magunkat hatékonyan?" címmel is hallgathatnak előadást. Bővebb információt kaphatnak az uniós támogatási lehetőségekről, pályázatírásról, finanszírozásról.

– A részvétel ingyenes, csupán annyi kérésünk van, aki jelentkezik a rendezvénysorozatra, lehetőség szerint látogassa azt minden alkalommal. A képzést 25 fővel indítanánk, így a regisztrációkat beérkezési sorrendben fogadjuk el. Túljelentkezés esetén az egyesület tagjai előnyt élveznek – mondta Grundtner Gábor munkaszervezet-vezető. A képzés a tervek szerint február 22-én indulna, hétfői és keddi napokon. Jelentkezni február 15-ig lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar, osztrák, szlovák aszfalt: miért a miénk a legrosszabb?

Valami hiányzik a magyar aszfaltból, amely megvan az osztrákban és szlovákban. Videós útkörkép három… Tovább olvasom