Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Vállalkozó partnereket keres az önkormányzat

Mosonmagyaróvár - Amint arról többször beszámoltunk, az önkormányzat pályázatot nyert a mosoni belváros rehabilitációjára, melynek keretében megújul az Erzsébet tér, a Kápolna tér, a piac és a Fehér Ló Közösségi Ház.


Augusztusban a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség újabb felhívást tett közzé, alapot kínálva a mosoni belváros rehabilitációjának folytatását célzó pályázat benyújtására. Ennek keretében lehetőség van a magánszféra bevonásával gazdasági célú fejlesztések megvalósítására is.

A kiskereskedelmi, szolgáltató-, vendéglátóegységek belső átalakítására, bővítésére, felújítására vissza nem térítendő 30 százalékos támogatás nyerhető.

Mindazok a vállalkozók, akik a Kápolna tér, az Erzsébet tér és a Szent István király út mosoni szakasza mentén fejlesztést, beruházást terveznek – ugyanakkor az önkormányzat pályázatához konzorciumi tagként csatlakoznának –, szándékukat legkésőbb szeptember 17-ig jelezhetik a pályázatot koordináló Movinnov Kft.-nél (9200 Mosonmagyar-óvár, Kötélgyártó u. 1–3., tel.: 96/577-250, e-mail: bella@movinnov.t-online.hu).

Olvasóink írták

 • 3. Griffin 2009. szeptember 14. 12:21
  „a szökőkút és környéke a helyi népnyelvben már új nevet is kapott: "cigány jakuzzi"--ha moderálnák, kérem figyelembe venni, hogy eredeti mosoni szájhagyomány idézéséről van szó,ezen írásbeli közlés szellemi terméknek minősül, s mint ilyen, szerzői jogvédelem alá esik”
 • 2. QD 2009. szeptember 13. 21:57
  „Egyetértek...”
 • 1. hablaty 2009. szeptember 12. 14:00
  „Nagyszerű lehetőség, remélem nem csak propagandafogás, hanem valós lehetőség a városrész fejlődése érdekében.
  A materiális fejlesztésekkel egy időben remélem lehetőség lesz a cigányok engedély nélküli, félelemkeltő, a lakosságot rettegésben tartó nagygyűléseinek a felszámolására is. Igaz ehhez a rendőrség gondolkodását is meg kellene változtatni. Most gyakorlatilag a cigányokkal összefogva kizárólag a magyar identitású lakóssággal szemben hajlandóak csak intézkedni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigyázat, balesetveszély!

A tanévkezdés időszakában ezúttal is nagy figyelmet fordít a gyermekbalesetek megelőzésére a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság. Tovább olvasom