Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 24°C Még több cikk.

Vakációs gyermektáborok gyermekjóléti szervezésben

A Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgáltató Központ szervezésében, a mosonmagyaróvári önkormányzat támogatásával elkezdődtek a nyári napközis táborok. A napokban a diákokat művészeti-önismereti tábor várta.

A diákok június 27-től augusztus 12-ig jelentkezhettek, jelentkezhetnek a reggel 8 órától délután 4 óráig programot nyújtó nyári napközis táborokba. Pinkéné Bodnár Zsuzsa szolgálatvezető érdeklődésünkre elmondta: – A táborok bázishelye a Flesch Károly Kulturális Központ. A turnusok keretprogramja megegyezik – így például minden alkalommal kirándulnak a gyerekek, illetve ellátogatnak a termálfürdőbe – ám hetente eltér a foglalkozások témája.

A turnusok keretprogramja megegyezik, így például minden alkalommal kirándulnak a gyerekek.
A turnusok keretprogramja megegyezik, így például minden alkalommal kirándulnak a gyerekek.


Az első héten művészeti-önismereti tábor várta a gyerekeket, a továbbiakban kézműves-foglalkozások, dramatikus játékok, ősi mesterségekkel ismerkedhetnek, lesznek sportjátékok, készíthetnek bábokat, zenés-táncos foglalkozásokkal szórakozhatnak. A tábor célja az élménynyújtáson kívül, hogy a szünidő alatt ne legyen csellengő, magára hagyott gyermek. Éppen ezért akad olyan diák is, aki valamennyi alkalommal bekapcsolódik a tábor programjaiba. Az önkormányzat támogatásával elérhető áron lehet táborozni, rászorultság alapján további kedvezmények kaphatók.

A táborokról bővebb információ Mosonmagyaróváron a Vasutas u. 10. szám alatt vagy a 203-266-os telefonszámon szerezhető. A szolgálatvezető szerint főként július 25-től érdemes jelentkezni, hiszen ekkortól még vannak szabad helyek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kühne-fúvósok kiemelt arany fokozattal

Kiemelt arany fokozatot birtokol néhány hete az országos minősítést követően a Kühne Koncert… Tovább olvasom