Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Vagyoni helyzet: A félmillió forintot meghaladó eltéréseket

Mosonmagyaróvár - Mosonmagyaróvár önkormányzati képviselői többségének a vagyoni helyzete nem sokat változott az előző évi bevalláshoz képest. Néhányan új autót vettek vagy megtakarításaikat növelték, de a korábbihoz képest lényeges változás senkinél sem történt. Lapunk tavaly óta a félmillió forintot meghaladó változásokat vette számba a képviselők vagyonnyilatkozataiban.
Dr. Árvay István (Fidesz) idei bevallásában már nem szerepel egy mosonmagyaróvári beépítetlen terület fele része, valamint a 2,6 millió forint értékpapír. Készpénzben 2 millió forintot és 5 ezer eurót gyűjtött össze, korábbi 7,5 milliós pénzintézeti számlakövetelése már nem szerepel a bevallásban, mint ahogy a 2 millió forintos magánszemély felé tartozás sem.

Dr. Baloghné Staár Katalin (Fidesz) vagyoni helyzete nem változott. Cseh András (Fidesz) banki tartozása 3,7 millióról 2,8 millió forintra csökkent. Faddi Horváth Pál (Fidesz) korábbi 1,1 millió forintos takarékbetétje 500 ezerre, 1,4 millió készpénze pedig 700 ezerre csökkent.

Kissné Németh Éva (MSZP) vagyoni helyzete nem változott, mint ahogy Kovács Gergelyé (MSZP) és Kránitz Lászlóé (Fidesz) sem. Kránitz Péter (MDF) banki tartozása a korábbi 1,4 millióról 700 ezerre csökkent.

Muráncsik László (Nemzeti Fórum) lízingre vásárolt egy Skoda Octaviát, banki tartozása 1,95 millióról 4 millióra emelkedett. Dr. Nagy István (Fidesz) korábbi 10 milliós életbiztosítása idei vagyonnyilatkozatában már nem szerepel.

Dr. Nagy Lajos vagyoni helyzete nem változott.

Nyitrai József (Labe) takarékbetétje 920 ezerről 1,68 millióra nőtt.

Németh Sándor (MDF) vagyoni helyzete tavaly óta nem változott.

Dr. Pető Péter (Fidesz) banki tartozása 8 millióról 7 millió forintra csökkent.

Pogány Éva (MVE) idei bevallásában már nem szerepel a korábbi 200 négyzetméteres mosonmagyaróvári lakóház, takarékbetétje 50 millióról 83 millióra emelkedett, valamint bevallott 7,23 milliónyi készpénzt is. Más szerződés alapján fennálló pénzkövetelése a korábbi 50 millióról 8 millióra csökkent.

Sári Gyöngyi (MSZP) vagyonnyilatkozatában nincs változás a korábbi évhez képest, mint ahogy Szabó Miklóséban (MDF) sincs.

Dr. Szalai Zsuzsanna (SZDSZ) korábbi bevallásában a 129 négyzetméteres lakástulajdona még (fele részben) szerepelt, ezúttal már az ingatlannak egyedüli tulajdonosa, mint ahogy egy ásványrárói teleknek is.

Nem szerepel most viszont a bevallásában egy budapesti lakás és egy tejfaluszigeti szántó fele része. Korábbi személyautóját újabb Citroënre cserélte, takarékbetétje és életbiztosítása is nőtt egymillióval, valamint 700 ezer forint banki tartozása van.

Szentkuti Károly (SZDSZ) korábbi Opel Zafira személyautóját egy Opel Merivára cserélte, emellett banki tartozása 5,8 millióról 6,75 millióra nőtt. Új elemként szerepel a vagyonnyilatkozatában a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. igazgatósági tagsága havi 102 ezer forintos jövedelemmel.

Dr. Szeredi Ádám (MVE) idei vagyonnyilatkozatában már nem szerepel gépjármű, szemben a korábbi Jeep Cherokee terepjáróval, tavaly takarékbetétben még nem volt megtakarítása. Ezúttal pedig 17,5 millió szerepel ebben a rovatban. Tavalyi 1,5 millió forint készpénze félmillióra csökkent, valamint bankszámláján is mintegy 1,6 millióval kevesebb pénze van, viszont 1,038 millió forint bevétele volt ingatlanértékesítésből. Idei vagyonnyilatkozatában már nem szerepel a Moson Patika Bt. 25 százalékos részesedése.

Vucsics Péter (MSZP) kiegyenlítette 641 ezer forintos banki tartozását.

Dr. Tóásó Gyula (MSZP) vásárolt egy Opel Astra Caravant, korábbi 600 ezer forint készpénze már nem szerepel idei bevallásában, míg 3,5 milliós banki tartozása 5 millióra nőtt. Török Katalin (Fidesz) vagyoni helyzete nem változott.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nabucco terv - tavasszal eldőlhet Mosonmagyaróvár szerepe

„A Nabucco nevű gázcsővezeték-projekt generáltervezésével a Penspen brit céget bízták meg, s e… Tovább olvasom