Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Ütemterv szerint küldik az értesítést

Mosonmagyaróvár - Kérdezném az illetékestől Mosonmagyaróváron, hogy hivatalos értesítés hiányában, miként intézzük hivatalos irataink átíratását? - fordul szerkesztőságünkhöz Olvasónk.

Kisalföld SMS
30/30-30-449

„Kérdezném az illetékestől Mosonmagyaróváron, hogy hivatalos értesítés hiányában, miként intézzük hivatalos irataink átíratását? Csak hallomásból tudom, hogy már nem a Petz György utcában lakom.
Tanácstalan"

Mosonmagyaróvár képviselő-testülete tavaly novemberben döntött a közterületek elnevezésének megváltoztatásáról. E határozat értelmében a Petz György utca Dohy János utcára változott.

– Miután több utca átnevezését érinti e döntés, ütemterv alapján küldjük a névre szóló értesítéseket – tájékoztatta a Kisalföldet dr. Pozsgainé Holczhammer Klára, az okmányiroda osztályvezetője.

Információink szerint a Dohy János utca (Petz György utca), Kaszás Miklós utca (Schönherz utca), Április utca (Április 4. utca), Major Pál utca (Ságvári Endre utca) lakóinak okmányait  február 15-én, pénteken délután 1 és 4 óra között és február 16-án, szombaton 8 órától délután 2 óráig cserélik az okmányirodában (polgármesteri hivatal, Mosonmagyaróvár, földszint balra.) A névre szóló értesítéseket a megjelölt időpont előtt egy héttel postázzák.

Az osztályvezető továbbá kifejtette: a Manninger János-lakótelep (Frankel Leó-lakótelep), Sattler János utca (Bardócz Béla utca), Szent Imre utca (Sallai Imre utca) lakóinak okmánycseréje február 8-án, pénteken 13 órától 16 óráig és február 9-én, szombaton 8 órától 14 óráig lesz. A névre szóló értesítéseket már  kiküldték. Az Erkel Ferenc utca (Engels Frigyes u.) lakóinak okmánycseréjét már januárban elvégezték.

Aki még nem íratta át okmányait, illetve aki a közölt időpontban nem tud megjelenni, ügyfélfogadási időben is megteheti.

Olvasóink írták

  • 2. Cayenne 2008. február 09. 20:14
    „Ja,persze,nekünk is küldték az értesítést.Egy héttel a kijelölt átíratási időpont után.Akinek nem jár a Kisalföld lehet hogy a mai napig nem tudja milyen utcában is lakik valójában!”
  • 1. smovar 2008. február 07. 16:49
    „Ha már ennyire bent vagytok az utca átnevezésekben,akkor nem ártana az utca táblákat is kicserélni.pl Engels ut.A Posta,a Szerencsejáték RT,és a Rendőrség papírjain még mindig Engels utca van irva,pedig ilyen ugye nincs már.A szüleitek nem mondták,hogy előbb gondolkozz utána cselekedj?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még gyűjtik az aláírásokat

Mosonmagyaróvár - „Tizenhét nap béke – Sportolj, ne háborúzz!” mottóval gyűjt… Tovább olvasom