Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Újabb fegyveres rablás a határon: benzinkutat raboltak ki

Levél - Újabb fegyveres rablás történt az osztrák határtól nem messze - tíz napon belül a negyedik. Három símaszkos férfi fegyverrel rabolt ki egy benzinkutat vasárnap kora hajnalban Levélen. Az elkövetők mintegy 500 ezer forintot zsákmányoltak.
Ismét fegyveres rabláshoz riasztották a mosonmagyaróvári rendőröket vasárnap kora hajnalban. Az esettől párszáz méterre található az a bolt, amelyet csütörtökön az esti órákban támadott meg egy mosonmagyaróvári férfi egy flóbert pisztollyal. Míg csütörtökön üres kézzel és vérző fejjel vették őrizetbe a támadót, a vasárnap hajnali rablás elkövetőit még keresik.

Tíz nap alatt ez a negyedik alkalom, hogy a mosonmagyaróvári rendőröket fegyveres rablás miatt riasztották.

Fotó: M. Á.
Fotó: M. Á.

A levéli benzinkútra vasárnap hajnali három óra körül rontott be három férfi, arcukat símaszkkal takarták el. A támadók egyikének kezében pisztoly volt. A rablók hirtelen rontottak be az üzletbe, az ott egyedül dolgozó alkalmazottat egyikük azonnal elkapta, száját hátulról befogta. A fegyverrel - vagy annak tűnő tárggyal - fenyegetőztek és követelték a bevételt. A benzinkutas erre átadta a nála lévő néhány tízezer forintot. A rablóknak azonban ez nem volt elég, tovább követelőztek, majd végül magukhoz vették a kasszában lévő pénzt. Ezt követően az alkalmazottat a mellékhelyiségbe tuszkolták, megpróbálták bezárni oda, az egyik támadó pedig még tarkón is ütötte a kutast. Kifelé menet még megfenyegették a férfit, hogy nem hagyhatja el az üzletet. Az egész rablás mindössze néhány percig tartott. Az elkövetők összesen mintegy 500 ezer forintot zsákmányoltak.

Fotó: M. Á.
Fotó: M. Á.

Az alkalmazottnak - az ijedségen kívül - szerencsére nem esett bántódása a támadás során. A rablást követően azonnal értesítette a rendőrséget. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek, közben pedig ellenőrző-áteresztő pontokat állítottak fel a környező utakon, ám ez idáig nem sikerült az elkövetők nyomára bukkanni. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság fegyveres rablás ügyében indított eljárást ismeretlen tettes ellen, nagy erőkkel keresik az elkövetőket.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. satan 2009. február 16. 18:49
  „Te "KISSÉ" hülye civac... Gondolod, klímás a magyar börtön? Svéd újságot olvastál, te hülye-gyerek ? Na, majd ha a tütüddel egy kis bajt okozol, és egy kicsit bent leszel, meglátod. Tudod mennyi család van már az szó-szerinti utolsó pillanatban ?? Mit gondolsz, miért mennek már szép lassan az anyukák is rabolgatni ? Ha jól élsz apuka-anyuka révén, inkább kussolj, és becsüld.”
 • 24. civac 2009. február 16. 11:06
  „mi lesz a megoldás? mindenkinél legyen pezsgős üveg?
  Lehet, hogy nem autópályákat, hanem börtönöket kellene építeni, de nem légkondisat, hanem egyszerű, "fapadosat"”
 • 23. roliboy 2009. február 16. 10:00
  „"Kedves Magyarország, fel kéne ébredni!!"

  http://www.youtube.com/watch?v=hna6sjG50-s&feature=related”
 • 22. albatrosz 2009. február 16. 00:41
  „21-es! Ez igen! csak annyit: a rendszerváltás/?????ugyanmár????/ után milliárdossá vált urak (bocsánat:elvtársak) hogyan szerezték a vagyonukat? Kóka szerint jókor voltak, jó helyen!? Hová lett a PÉNZ? A már rabszolga sorba döntött nép lopta el? Lassan igaz lesz: "Kéményeinkről elpusztulnak a gólyák,mert magunk emésszük el a hulladékot is" Ez a kormány, a magyar történelem szégyene! Az öszödi böszme mondta: el lehet menni! Mi is azt mondjuk:el lehet menni, de az ellopott vagyont,itt lehet hagyni! Mellesleg:megosztott birkanép vagyunk! Ezt a tolvaj bandát nem tudjuk elzavarni?”
 • 21. akinemfél 2009. február 15. 23:31
  „A Kádár rendszer,az MDF kormány,a Horn kormány és a Fidesz kormány 48 év alatt osszesen 40 milliárd dollár adosságot halmozott fel nekunk.
  A Gyurcsány arcával menetelo új MSZP kormány 5 év alatt elérte,hogy most az államadosságunk 100 milliárd dollár.
  Tehát ez az MSZP kormány 40-rol 100-ra novelte a mi kozos adosságunkat. Tehát fejenként 6.000 dollárnyi adosságot halmoztak fel országunk felelos vezetoi mind a 10 millio magyar állampolgár,csecsemo és nyugdíjas,
  benzinkutas és munkanélkuli nevére.
  Ebbol kozel 1.500.000 ft minden magyar állampolgárra.
  48 év alatt 1.000.000 ft adosság gyult ossze minden magyar állampolgárra.
  Nagy osszegu rablás tortént vasárnap hajnalban ?”
 • 20. előrelátó 2009. február 15. 17:26
  „A halálbüntetés visszaállítását és a csendőrség létrehozását javasolta a Jobbik elnöke pénteken Budapesten az általuk "Elég volt a cigánybűnözésből!" címmel rendezett budapesti tüntetésen.

  Három bűnözési forma tartja "béklyóban" az országot: a gazdasági, a politikai és a "cigánybűnözés" - állította Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Papp László Sportaréna előtt összegyűlt több száz szimpatizáns előtt.

  Szerinte ezeket a bűnözési formákat egyszerre kell megszüntetni. "Ehhez át kell világítani a rendfenntartó szerveket, ki kell söpörni a múlt rendszerből itt maradt kádereket, vidéken fel kell állítani a csendőrséget és a legsúlyosabb bűncselekmények esetében vissza kell térni a halálbüntetés kiszabásához".

  (MTI)”
 • 19. Imcsi 2009. február 15. 15:37
  „M.Á. ! A címet is ki kellene javítani: nincs Levélnél (főleg a Mosonmagyaróvár felőli szélénél) semmilyen határ, az Hegyeshalomnál vagy Rajkánál van! Ha az országok közöttire gondolt!”
 • 18. ordenálé 2009. február 15. 13:52
  „tényleg elkéne venni azt ami jár nekünk,de nem igy, hanem összefogással a felső tízezertől akik több milliárdot elcsalnak!a dolgozó ember k..rvára nem tehet a dologról!!”
 • 17. Tisztánlátó 2009. február 15. 13:45
  „:-)”
 • 16. Rebiii 2009. február 15. 13:38
  „ne fogjatok mindent a kormányra! ehez hajlam kell.meg aki kicsit is normális nem jut ilyen eszébe, pedig lehet hogy neki is szüksége lenne a pénzre!”
 • 15. Imcsi 2009. február 15. 12:30
  „Lemaradt a kacsintós szmájli a hozzászólásod végéről!”
 • 14. Tisztánlátó 2009. február 15. 12:18
  „Fegyvert minden magyar kezébe!!!
  Vegyük el ami jár nekünk!!!
  Ha már nem dolgozhatunk meg érte.”
 • 13. FB 2009. február 15. 11:59
  „Ez ügyben elég kísérteties a hasonlóság a weimari köztársasággal.”
 • 12. alika 2009. február 15. 11:45
  „Nem kell csodálkozni. Egyre több az állástalan, elkeseredett ember.
  Mikor az ember elkeseredik, akkor sokszor ezt látja megoldásnak.
  Köszönjük Fletónak és kormányának...”
 • 11. pancser 2009. február 15. 11:42
  „Kapafogú miniszterünk meg a Böszme a minap azzal vigasztalt bennünket, hogy az utóbbi években igen jelentősen csökkent a bűnesetek száma. Csupán az a baj, hogy a legtöbben azt hisszük, hogy nőtt. El kell mennünk orvoshoz, mert ha nagy vezéreink igazak akkor mi betegek vagyunk, baj van az érzékszerveinkkel. Vagy tán mégsem?”
 • 10. Imcsi 2009. február 15. 11:40
  „4.NS! Lényeg, vagy nem lényeg, de már javították! Egyébként meg próbálok alkalmazkodni, hétfőtől már nem biztos, hogy lesz időm minden hasonló cikkhez hozzászólni!”
 • 9. előrelátó 2009. február 15. 11:22
  „jani333: szegény cigányok, nem gondolod hogy megint ők voltak? "Ők dolgos szorgalmas segítőkész emberek", "halálra dolgozzák magukat és a becsületesség minta képei"
  Pár liberális ilyeneket terjeszt róluk...”
 • 8. Totyis 2009. február 15. 11:14
  „Remélem a megyei rendőrfőkapitány ősszehívja a rendőrségi vezetőket és eligazítást tart a rend érdekében! Hihetetlen ami ebben a megyében folyik!”
 • 7. Rebiii 2009. február 15. 11:00
  „Én levélen lakom és elég ilyesztő,nálunk az elmult 10 évbe összesen nem volt ennyi ilyen vagy ehez hasonlo bűncselekmény mint ebben a röpke egy hétben.Remélem elkapják őket. Igen, szerintem is valószínű hogy ők is a tartásdíj miatt raboltak:D..de ez már félelmetes.lassan ott tartunk hogy már a boltosoknak önvédelmi tanfolyamra kéne járni és golyóállo mellénybe dolgozni, ki tudja mikor lép be egy fegyveres rabló.. vagy esetleg biztonsági őrt állitani minden ajtóhoz?! szégyen ami ebben az országban mostanába folyik...”
 • 6. Jani333 2009. február 15. 10:57
  „Biztos hogy cigányok voltak”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tartásdíjért rabolt `a pezsgős rabló`

Győr - „Nem terveztem meg semmit előre, s nem akartam senkit bántani. A tartásdíjat kellett… Tovább olvasom