Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 23°C Még több cikk.

Új telephely létesítése a Haemmerling Group Logistic Kft-nél.

A Haemmerling Kft 98,5 millió Ft uniós támogatást nyert a Telephelyfejlesztés című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A beruházás teljes összege 233,2 millió Ft.

A Haemmerling Kft az NYDOP-1.3.1/D-11 pályázaton vissza nem térítendő támogatást nyert új telephelyének kialakítására, melyben a gépjárműjavítás, - karbantartás tevékenység végzéséhez szükséges épületkialakítás és eszközbeszerzés történt meg.

A projekt keretében egy 1.372 m2 területű épületben 233 m2-es iroda a hozzátartozó szociális blokkokkal, egy 449 m2-es gumiszerelő műhely, egy 314 m2-es raktár, egy 376 m2-es szerviz készült el. Ezen kívül 1.080 m2 betonburkolatú parkoló, 960 m2 murvázott út, 1.100 m2 zöldfelület és az új telephely körbekerítése került kialakításra. A projekt keretében a gumiműhely és a szerviz működtetéséhez szükséges eszközök, továbbá az irodai munkavégzéshez infokommunikációs eszközök kerültek beszerzésre.

A Haemmerling Kft a beruházást Mosonmagyaróváron a MOVINPARK-ban valósította meg. A fejlesztéssel a vállalkozás immár saját telephellyel rendelkezik, új munkahelyeket teremtett, a cég szolgáltatási palettája bővült, a cég versenyképessége javult.

A beruházás megvalósítása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A cégről és a fejlesztésekről a www.euro-ltc.hu honlapon olvashatnak további információkat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trianon él minden magyarban

Tovább olvasom