Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Új irodában a lébényi rendőrök

Új helyre, a település központjában kialakított irodába költöztek a lébényi körzeti megbízottak. A helyi rendőrök új bázisának kialakítását pályázati és saját forrásból az önkormányzat finanszírozta.

A napokban adták át hivatalosan a lébényi körzeti megbízottak új bázisát. A település központjában álló egykori óvoda épületének külső felújítására nyert pályázati támogatást korábban a lébényi önkormányzat. A külsőleg felújított ingatlan hasznosítási lehetőségeinek keresése közben vetődött fel, hogy ide helyezhetnék a rendőrség körzeti megbízotti irodáját. A helyi rendőrök eddigi irodája már meglehetősen rossz állapotban volt, ráadásul nem is a település központjában.

Béli Ferenc alezredes, közrendvédelmi osztályvezető az új irodában az első eligazítást tartotta lébényi kollégáinak, Horváth László főtörzszászlósnak, Takács Károly zászlósnak és Bogár Zsolt törzsőrme
Béli Ferenc alezredes, közrendvédelmi osztályvezető az új irodában az első eligazítást tartotta lébényi kollégáinak, Horváth László főtörzszászlósnak, Takács Károly zászlósnak és Bogár Zsolt törzsőrmesternek.

Az önkormányzat felvette a kapcsolatot a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitánysággal az ügyben és az előkészítést követően megindult az iroda kialakítása, aminek utolsó munkafázisaival a napokban készültek el a szakemberek. A külső felújítást a pályázati forrás fedezte, míg a belső rekonstrukciót az önkormányzat finanszírozta. Dr. Csokán Csaba alezredes, kapitányságvezető példaértékűnek nevezte a lébényi önkormányzat és a rendőrség közti együttműködést, aminek eredményeként elkészült az új iroda. A lébényi körzeti megbízottakat a község megbecsüli, a helyiek saját rendőreiknek tekintik őket. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni alkotó kapta a megyei önkormányzat különdíját

Pénteken délután megnyílt Mosonmagyaróváron a 2010. évi Megyei Őszi Tárlat. A Flesch Károly… Tovább olvasom