Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 25°C Még több cikk.

Új forgalmi rend a fesztivál napjaiban

A Nyári Fesztivál – Szent István Napok rendezvénysorozat ideje alatt kerékpár-tárolókat helyeznek ki a rendezvény helyszínéhez, továbbá ingyenes buszjáratok közlekednek majd a programokhoz igazodva.
A gépkocsival érkezők számára ideiglenes parkolókat alakítanak ki. Augusztus 16-ra, csütörtökről péntekre virradóan a szervezők kérik, hogy a Szent István király utca (1. sz. főút) Magtár utca–Vilmosrév utca közötti szakaszáról, az Iskola utca, Városház köz és a Soproni utca egy részéről (templomtól a Hajós utca sarkáig) a tulajdonosok vigyék el járműveiket.

A Szent István király út ezen szakaszán a rendezvények idején a gépkocsiforgalom szünetel. Augusztus 16-án az elzárt területen maradt
autókat tulajdonosaik költségére elszállítják és díj ellenében tárolják. E napokon ideiglenes forgalomkorlátozás lép érvénybe. A korlátozást terelőtáblák jelzik.

A forgalom elől elzárt területre az ott lakók gépkocsival nem hajthatnak be, gépjárművel az üzletek csak áruszállítás céljából, a rendezvény szervezőjétől (Flesch Károly Nonprofit Kft.) kapott engedéllyel közelíthetők meg. A rendezvény idején a kordonokkal körbevett területekre a belépés tilos.

Parkolni lehet a Soproni utca Hajós utca utáni, templomig terjedő szakaszán, a volt IV. sz. (lányiskola) Soproni utca felőli udvarán, a Kápolna téren, a Család soron, a Rév utcában, a mosoni temetőnél. A területen átmenetileg megszűnő autóbusz-megállókat (augusztus 16-tól) az Aranyossziget utcába helyezik át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Falunap az árvízi védekezőkkel

Nagy érdeklődés kísérte a múlt szombati falunapot Mecséren. Tovább olvasom