Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Úgy megrúgta a barátnőjét, hogy leszakadt a lépe Mosonmagyaróváron

Vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség az ellen a fiatalkorú ellen, aki úgy hasba rúgta élettársát, hogy a sértett életveszélyes állapotba került Mosonmagyaróváron.
A fiatalkorú vádlott tavaly májusban Mosonmagyaróvár egyik utcáján olyan erővel rúgta előbb hasba, majd combon a 21 éves élettársát, hogy lépe megrepedt – állítja vádiratában a főügyészség.

A brutálisan végződő történet banálisabban kezdődött, mint gondolhatnánk. A fiatalkorú vádlott és élettársa ötödmagával sétált és zenét hallgatott. A három fiú átköltött egy zeneszámot, amin hangosan nevettek, a két lányt ez idegesítette, s szóltak, hogy hagyják abba. A fiúk tovább hahotáztak, a vádlott élettársa a vádlott felé csapdosott, egyik ütése el is érte a hátát. A fiú ettől úgy begurult, hogy két társa hiába próbálta lefogni, kitépte magát és lendületből rúgott.

A lány lerogyott, barátai segítették fel. Amint kicsit jobban lett, folytatták útjukat.

Sajnos azonban hajnalban olyan rosszul lett, hogy – a vádlott elől elrejtőzve – mentőt hívott magának. A kórházban megrepedt lépét eltávolították, ami heveny vérvesztés következtében életveszélyes állapotba került. Gyors orvosi segítség nélkül meg is halhatott volna.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Végleg vége: Eurovegas koncessziója is megszűnt

Az Eurovegas központját adó bezenyei konténerközpontban már csak a gondnok maradt, úgy tűnik, a… Tovább olvasom