Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Tovább keresik a Darnózselin eltűnt nőt - fotók

Most is keresik Darnózselin, a Zseli réten azt a nőt, aki május végén tűnt el a településen - jelezte olvasó-tudósítónk.

–  Még mindig nem került elő az a darnózseli nő, aki még múlt hét kedden tűnt el. Amint arról lapunkban több alkalommal beszámoltunk, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi Nagyné Kovács Juditot.

A gyógytornászként dolgozó asszony május 27-én este 8 órakor mosonmagyaróvári munkahelyéről ismeretlen helyre távozott. Információink szerint azóta sem adott magáról életjelet.

Tegnap délelőtt tucatnyi rendőr jelent meg Darnózseli határában az egyik mezőn és tüzetesen átvizsgálták a területet. Úgy tudjuk, az eltűnt nő ügyében folyt a keresés.

A faluban már szinte mindenki erről az esetről beszél, s különféle találgatások láttak napvilágot. Azt azonban senki sem tudja elképzelni, hogy merre lehet. Bíznak abban, hogy rövid időn belül kiderül az igazság.
Tüzetesen átvizsgálták a falu határában lévő rétet tegnap a rendőrök.

Úgy tudjuk, egyelőre nem találtak értékelhető nyomot.A fotókat olvasó-tudósítónktól kaptuk

Eltűnt nőt keresnek Darnózselin. Fotó: tudósító


Korábban írtuk:

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi a 40 éves Győrött élő, egyébként darnózseli Nagyné Kovács Juditot, aki május 27-én 20 óra 5 perckor mosonmagyaróvári munkahelyéről ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet. A keresett nő 175 centiméter magas, vékony testalkatú, körülbelül 65 kilogramm súlyú.

Haja színe barna, 6-7 cm-es hosszúságú. Szeme színe barna. Eltűnésekor barna színű pulóvert, farmernadrágot és egy fekete színű cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt Nagyné Kovács Judittal kapcsolatban, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/96/520-000/1610-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

Fotó itt >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Államtitkár lehet Nagy István

Információink szerint az új kormányban a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára lesz Nagy István,… Tovább olvasom