Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Tizenöt bűncselekménnyel gyanúsítják a mosonmagyaróvári férfit

Összesen tizenöt különféle bűncselekménnyel gyanúsítja a rendőrség azt a mosonmagyaróvári fiatalembert, akivel szemben a nyomozást most zárták le és adták át vádemelési javaslattal az ügyészségnek. A gyanúsított számlájára több betörés is írható.


Az egyébként többszörösen büntetett előéletű, 28 éves K. Attilát még néhány hónapja fogták el a mosonmagyaróvári rendőrök. A helybéli fiatalember az év első felében vagyon elleni bűncselekményeket követett el a városban. A gyanú szerint számos alkalommal üzletszerűen lopott el – általában kisebb értékű, még szabálysértésnek minősülő – termékeket, főként kozmetikumokat. Emellett több esetben tört be helyi borozókba, falatozókba és kávézókba is. Rendszerint az ablakot betörve vagy az ajtót berúgva jutott be a kiszemelt egységekbe, ahonnan váltópénzt, cigarettát és italokat vitt el. Több gépkocsifeltörés is a fiatalember számlájára írható. Ezekben az esetekben az autórádiókat vitte el a járművekből. A rendőrök további garázdasággal is gyanúsítják K. Attilát, miután egy, az utcán parkoló személyautót rongált meg.

A gyanúsított elfogása óta előzetes letartóztatásban várja az ügy végkifejletét.
A fiatalember ellen a tizenöt rendbeli bűncselekmény miatt folytatott nyomozást a napokban zárta le a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság és adta át az ügyészségnek vádemelési javaslattal. A gyanúsított elfogása óta előzetes letartóztatásban várja az ügy végkifejletét. K. Attila egyébként a bűncselekmény-sorozat kezdete előtt nem sokkal szabadult a korábbi hasonló ügyek miatt rá kiszabott szabadságvesztéséből.

Olvasóink írták

 • 8. telekom78 2010. szeptember 02. 15:07
  „Króneisz Attiláról van itt szó! Ki ne ismerné ezt a sittest a férjem autójából is ö lopta ki a mobiltelefont és az autorádioját! Remélem a sitten rohad meg! és kapjon még 10 évet!!!!!!!”
 • 7. nagyjancsi 2010. szeptember 02. 08:27
  „visszaesőként minimum valami önfenntartó börtön, de inkább kőbánya, vagy 15 különbözőféle fenyítés - ostor, nyújtópad stb..”
 • 6. Boli 2010. szeptember 01. 23:27
  „Azért ideje lenne, ha az ilyen bírókat találnák meg az ilyen "jogvédett személyek". Akkor talán a bírók is valamivel keményebben találnák olvasgatni azokat a törvénykönyveket.... :) Egyébként addig fogja ez a majom mindezt csinálni, amíg valaki el nem töri a kis kezét. Utána hamar jobb útra tér. Nálam nem érdemes próbálkoznia, mert 8 napon túl talál gyógyulni... + a fogászat is drága.”
 • 5. lagarder 2010. szeptember 01. 17:23
  „K=kenderice :)”
 • 4. Lone_wolf.. 2010. szeptember 01. 09:39
  „3! Ez így volt!”
 • 3. okosberci 2010. szeptember 01. 09:06
  „Állítólag többször elfogták, de a bíró mindig elengdte. A bírót is megkérdezném, ha ez így van!!”
 • 2. PiszkosFred 2010. szeptember 01. 00:27
  „Nem, de nem sokat tévedtél, rézbőrű ez is.csak a személyiségi jogai miatt nem írom ki a nevét. Mert hiába bűnöző ezek a jogok megilletik.Ennyi bűncselekmény után egy rögtön ítélő bíróság kiszabhatna rá úgy 1 év FELFÜGGESZTETTET,de szó szerint had lógjon.”
 • 1. KendericeÁkos 2010. augusztus 31. 20:50
  „K, csak nem Kolompár!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrbe látogattak a hátrányos helyzetű gyerekek

A hegyeshalmi polgárőrség, a családsegítő szolgálat és a Lőrincze Lajos Általános Iskola közös… Tovább olvasom