Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

Tizenhétmilliós büdzsé a fejlesztési tanácsnak

Szigetköz - Jóváhagyta idei költségvetését a Szigetköz–Felső-Duna Mente Térségi Fejlesztési Tanács 17 millió 264 ezer forintos bevételi és kiadási főösszeggel.
A működéséhez szükséges fedezetet a költségvetési hozzájárulás, a pályázati források, valamint a tanácsban részt vevő szervezetek biztosítják.

A napokban tartott ülésen Szakács Imre elnök úgy vélte, hogy a tanács minőségi és eredményes tevékenységének biztosítása érdekében erre az évre is indokolt legalább a 2008-as szinten megállapítani a tagdíjakat. Közben a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács úgy döntött, hogy az eddigi egymillió forintos éves tagdíját 600 ezer forintra csökkenti.

A testület a 17 millió 264 ezres büdzsé mellett a tartalék-elő-
irányzatot 7 millió 223 ezer forintban állapította meg: ez részben az egyes bevételi források bizonytalansága miatt indokolt, ugyanakkor alapja lehet saját, valamint a térségből benyújtandó, kiemelten fontos további pályázatok önrészének is.

Ez utóbbi kapcsán a tanács két korábbi határozata nyomán kisebb összegű kötelezettséget vállalt. Egyrészt a Leader+ program keretében tevékenykedő Szigetköz–Mosoni-sík Helyi Közösség Egyesület éves tagdíját vállalta, másrészt a magyar–szlovák határ menti együttműködési program pályázatára Lipót által benyújtott, „Dunaremete–Bős kompjárat" elnevezésű projektötletet 200 ezer forinttal támogatja.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több van a hazai tejben

Mosonmagyaróvár - A Tej Terméktanács elnöke szerint az importáru legtöbbször azért olcsó, mert a… Tovább olvasom