Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Timi önállóbb, teljesebb életet élhet

„Nagy örömmel tölt el bennünket minden jó szó, biztatás. Hálánkat szeretnénk kifejezni az eddigi segítségekért – mondta a beteg kislány, Bedők Tímea édesanyja. Őket a Kisalföld alapítványa még áprilisban támogatta. Timi szépen fejlődik a soproni kezeléseknek köszönhetően.
Még a Kisalföld április 20-i számában írtunk („Tímea lábra állhatna a kezelések után") arról az ásványrárói kislányról, akit a Kisalföld alapítványa, a Jóakarat hídja is támogatott. A most hatéves Bedők Tímea egy ritka csont- és ízületi rendellenességgel, arthrogryposissal született, emiatt nem tud járni.

– Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy Timi fejlődése ilyen sok embernek fontos. Köszönettel tartozunk a Lapcom Média Alapítványnak, és minden olvasónak, aki befizetésével támogatja az alapítvány működését. Köszönjük minden kedves ismerősünknek, rokonunknak, kollégáknak, és azoknak, akik ismeretlenül is segítettek-segítenek nekünk – hangsúlyozta Timi édesanyja, Bedőkné Rákász Zsuzsa.

Hozzáfűzte: „Nagy örömmel tölt el bennünket minden jó szó, biztatás. Hálánkat szeretnénk kifejezni továbbá az eddigi segítségekért: amíg szállításra volt szükségünk, mindig akadt, aki elvigyen bennünket kórházba, gyógytornára. Ha bármilyen eszköz kellett Timi számára, anyagi segítséget kaptunk. Ezekből tudjuk finanszírozni lányunk számára akár a fejlesztéséhez szükséges, akár a mindennapi életet megkönnyítő eszközök beszerzését. Köszönettel tartozunk a Timivel szinte a kezdetektől foglalkozó szakembereknek. Közülük ketten soha nem fogadtak el pénzt, a többiek pedig nagyon méltányos áron fejlesztik hétről hétre kislányunkat, időt és energiát nem kímélve." A fiatal édesanya arról is beszélt, hogy a jövő szeptemberi iskolakezdés miatt gyorsabb fejlődést szeretnének elérni, mint az eddigi. Erre a soproni magánintézmény biztosította TMS-kezelésnek és a támogatásoknak hála most már van esély.

Timi sokat fejlődött
A soproni kezeléseknek hála Timi beszéde szebb, jobban artikulál. Édesanyja szerint értelmileg is sokat fejlődött, sokkal jobban érti a helyzetét, mint eddig. A kislánynak most egy kerekes széket is beszerzett a család, ráadásul egy aktív széket, amit a lány hajthat. Így erősödik a karja, háta is. Erre korábban képtelen lett volna...
A hatéves Tímea sokat fejlődött a kezeléseknek hála.
A hatéves Tímea sokat fejlődött a kezeléseknek hála.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emlékhely a tragédia évfordulójára

Rónai Péter, a szerencsétlenül járt családok ügyvédje közölte: az emlékhely megépítésének tervével megkeresik az intézmény igazgatóját és a város polgármesterét is.
Tovább olvasom