Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 2°C | 8°C Még több cikk.

Testületi ülés csütörtökön Mosonmagyaróváron

Soros ülését tartja Mosonmagyaróvár önkormányzatának képviselő-testülete csütörtökön délután 1 órakor a városháza első emeleti nagytermében.
A tanácskozáson napirenden lesz a személyes gondoskodást nyújtó szociális intézmények feladatellátásáról és működési feltételeiről szóló beszámoló átfogó értékelése, a járási hivatal kialakításával kapcsolatos megállapodás, a Mosonmagyaróvári Többcélú Kistérségi Társulás átalakulása, a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség beszámolója.

A képviselők döntenek az önkormányzat vagyonrendeletének, a lakások és helyiségek bérletéről szóló rendelet módosításáról, az oktatási intézményekben fizetendő térítési díjakról, az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatának módosításáról. Napirenden lesz továbbá a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. ügyvezető igazgatói állására pályázat kiírása, a Mosonmagyaróvári Egyesített Bölcsődék Intézménye gazdálkodási jogkörének változása, az óvodai felvételi körzetek felülvizsgálata, az oktatási intézmények tulajdonjogának rendezése, az Erkel utcai ingatlanra érkezett vételi ajánlatok elbírálása, közterület elnevezése, a 8. számú fogorvosi körzet ellátására pályázat kiírása, valamint a Mosonmagyaróvárért Emlékérem és a „Mosonmagyaróvár város kiváló szociális dolgozója" díj, „Önkéntes szociális munkáért" elismerő oklevél adományozása.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fő okok: gyorshajtás és szabálytalan előzés

Az M15-ös autóúton történt legutóbbi két halálos áldozattal járó baleset okán a megyei közlekedési… Tovább olvasom