Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Tél előtt elkészül

a csarnok

A dunakiliti önkormányzat február elején adta át a kivitelezőnek – egy győri székhelyű cégnek – a helyi általános iskola melletti területet, hogy az előkészítő munkák befejezése után megkezdődhessék a községi sportcsarnok építése.
Szokoli Sándortól, a település polgármesterétől megtudtuk, a munkálatok a terveknek megfelelően haladnak, s már a jövő hétre tervezik az ünnepélyes alapkőletételt.
Az önkormányzat képviselője és a kivitelező minden héten közösen megbeszélik a teendőket, egyeztetnek és terepbejárást tartanak. Előfordul, hogy a tervben szereplő részletek pontosításra, módosításra szorulnak, mert az önkormányzat megpróbálja a legkedvezőbb anyagi ajánlatokat megkeresni (például a csarnok padlószerkezete esetében). Ez persze csak abban az esetben érvényes, ha az olcsóbb áru minőségi. Az építtetők arra törekednek, hogy az üzemeltetés minél gazdaságosabb legyen, még ha esetleg ez most többletköltséggel jár is. Ilyen például a meleg víz biztosításának a kérdése is. A létesítmény átadását november végére tervezik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felszámolás május után

Már többször beszámoltunk a dunaszigeti termelőszövetkezet csődjéről és a helyi külső üzletrészesek… Tovább olvasom