Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Tehetséggondozás pályázatból

A napokban indult az a tehetséggondozó program, melyhez közel 30 millió forint támogatást kapott a Flesch Károly Nonprofit Kft.

A kreativitás fejlesztése jegyében tizenegy oktatási intézménnyel kötött szerződést a Flesch Károly Nonpr ofit Kft. Ebből az egyik a Mosonszolnoki Általános Iskola, ahová a diákok beutaztatását is biztosítja a foglalkozásokra a pályázati forrás. Az együttműködő felek között van két mosonmagyaróvári óvoda, az Ostermayer és a Lurkóvár, továbbá az összes mosonmagyaróvári általános és középiskola is.

Az egy éven át zajló közös munkában lesznek heti és havi szakkörök, témahetek, vetélkedő és tehetséggondozó programok is. A havi szakkörök és a témahetek már megkezdődtek a Futura Élményközpontban.

A gyermekeknek többek közt zene- és sportnapokat szerveznek, illetve a mozgás mellett olyan programok, interaktív kiállítások is várják őket, melyek nem csupán a testi egészségük megőrzését segítik, hanem hangsúlyt fektetnek a lélekre, a lelki problémákra is.

Tehetséggondozó programot zene és képzőművészet témakörében indítanak. Itt a sérült, hátrányos helyzetű tehetséges diákok számára nyílik lehetőség a fejlesztésre, a különfoglalkozásokra képzett tanárokkal. A kiállítások, témahetek, szakkörök mindenki számára nyitottak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaszi munkák késésben

Az elmúlt hetek kedvezőtlen időjárása miatt a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. parkfenntartási… Tovább olvasom