Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Táncfesztivál amatőrök részére

A mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központ táncfesztivált hirdet Flesch-táncfesztivál címmel a városban és környékén élő amatőr táncosok részére.
Az intézmény a rendezvénnyel fellépési lehetőséget kíván biztosítani amatőr táncosoknak, hogy azok összemérhessék tudásukat más táncosokkal, a zsűri segítségével megismerjék hibáikat és erényeiket, és nem utolsósorban elnyerjék s átérezhessék a közönség szeretetét.
A versenyre modern, sport- vagy divattáncot művelő csoportok jelentkezhetnek legkésőbb február 8-ig a kulturális központ portáján a következő kategóriákban: kiscsoport (2–6 személy); nagycsoport (7–16 személy). Korcsopor-

tok: 1. korcsoport 10 évesek; 2. korcsoport 10–14 évesek; 3. korcsoport 14 éves kor felettiek. A bemutatni kívánt produkció hossza legfeljebb 3 perc lehet. A főpróba február 15-én 9 órakor lesz.
A versenyszámok értékelése korosztályonként zajlik, a legjobb produkciók értékes jutalomban részesülnek. A fesztivállal kapcsolatban bővebb tájékoztatás Bakó Tünde közművelődési csoportvezetőtől kérhető az 579-706-os vagy a 579-707-es telefonszámokon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előtérben a fiatalok Jánossomorján

Az elmúlt őszi idényben talán az egyik legkorábbi edzőváltást lépték meg Jánossomorján, hiszen az NB… Tovább olvasom