Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Tanácsnok, tagok, helyettesek, juttatások

Mosonmagyaróvár - Első rendes ülését tartja a város önkormányzatának új képviselő-testülete csütörtökön délután 1 órakor a városháza első emeleti nagytermében.

A tanácskozáson megválasztják az önkormányzat idegenforgalmi tanácsnokát, döntenek képviselők, bizottságok, elnökök és tagok juttatásairól.

Napirenden lesz az egészségügyi alapellátás területi ellátási kötelezettségének módosítása, a 11. számú háziorvosi körzet helyettes orvosának megbízása, a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. tevékenységi körének bővítése, a Mosonmagyaróvári Szennyvíztisztítási Társulás, illetve a Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Társulás delegált tagjainak megválasztása, az önkormányzati cégek felügyelőbizottságainak választása, a Mosonmagyaróvári Többcélú Kistérségi Társulási Tanácsba az elnökké választott mosonmagyaróvári polgármester helyettesítésére képviselő jelölése. A képviselők tárgyalnak továbbá egy belterületbe vonási kérelmet az Akadémia-dűlőben, s döntenek a „Mosonmagyaróvár város kiváló szociális dolgozója" díj adományozásáról is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mecséri segítség Kolontárra

A mecséri ökormányzat is szervezett gyűjtést az iszapkárosultaknak: anyagi támogatásukat a napokban… Tovább olvasom