Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Szórakozás és egészség

Mosonmagyaróvár képviselő-testülete elhatározta, hogy ebben a négyéves ciklusban sportcsarnokot épít a városban. A létesítmény a Lajta és a Mosoni-Duna által határolt területen megvalósuló szabadidőpark meghatározó eleme lesz.
Rekreációs övezet: A szabadidőpark 8 hektáron épül fel.

A sportcsarnok, illetve a közelébe tervezett szálloda, étterem, sport- és fitneszközpont terveit február 10-i lapszámunkban már ismertettük. A városfejlesztési programba szervesen illeszkedő nagyszabású elképzeléseket a mosonmagyaróvári vállalkozóknak is bemutatta az előkészítő munkát koordináló Movinnov Kft.
A helyi vállalkozók érdeklődését mutatja, hogy csaknem megtelt a városháza nagyterme és az összejövetel közel két órán át tartott. A prezentáció során a jelenlévők megismerhették a szabadidőpark elemeit, a sportcsarnok terveit és azokat a lehetőségeket, melyek a vállalkozók tőkéjének bevonásával valósulhatnának meg. Így önálló egységként a szabad strand közelében létrejöhet egy étterem különteremmel, biliárd-, esetleg kártyaszobával. A sportcsarnok déli részén felépülhet egy fitneszközpont, squash-, bowling-, tekepályával, konditeremmel, falmászó fallal, trambulinnal, szaunával, fitneszbárral. A szabad strand nyugati részén pedig létesülhet egy 60 szobás, 3–4 csillagos étteremmel, bárral ellátott, 3–4 szintes szálloda.
A Movinnov Kft. az érdeklődőkkel a konkrét tárgyalásokat a rendezési terv elkészülte után kezdi meg, de már most várja a vállalkozók jelentkezését.

Kapcsolódó cikk >>

Szabadidőpark sportcsarnokkal (2003-02-09) >>
Tél előtt elkészül a csarnok (2002-04-05) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tyson ellenfele a Lajta-parton

A nyolcvanas évek nehézsúlyú ökölvívója, Szikora István tanítványával, az ötszörös magyar bajnok… Tovább olvasom