Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Szíven szúrta vejét

Egy családi veszekedés során szíven szúrta nevelt lánya férjét egy 58 éves férfi kedden este Tejfaluszigeten. A fiatalember felesége és kisgyermeke szeme láttára halt meg.
 A későbbi áldozat, a mosonmagyaróvári L. Attila családjával látogatóba ment felesége szüleihez kedden este (október 22.) Tejfaluszigetre. Érkezésükkor az após, az 58 éves M. Árpád nem volt otthon, mivel éppen kenyérért ment a közeli üzletbe. A férfi hazafelé még betért a kocsmába, ahol elmondása szerint bort ivott. Hazaérkezésekor mit sem törődött mostohalányával és annak családjával, üdvözlés nélkül bement a nyárikonyhába. L. Attila ekkor utánament, majd nem sokkal később a két férfi szóváltásba keveredett. A veszekedés közben az após a nála lévő huszonöt centiméter pengehosszúságú kenyérvágó késsel hirtelen szívtájékon szúrta vejét.
A fiatalember ez után még betántorgott a szobába, ahol annyit tudott mondani, hogy megszúrták, majd felesége és kisgyermeke szeme láttára elterült a padlón és meghalt. M. Árpád az eset után lemosta áldozata vérét a késről, majd tette súlyára eszmélve értesítette a hatóságokat. A megyei rendőr-főkapitányság emberölés alapos gyanúja miatt őrizetbe vette a férfit, aki beismerte tettét. Lapunk információi szerint a fiatal házaspár korábban a tejfaluszigeti házban lakott, ám a gyakori szóváltások miatt jobbnak látták, ha elköltöznek Mosonmagyaróvárra. Az áldozatot környezete csendes, jó modorú embernek tartotta, aki a sok veszekedés ellenére mások előtt sohasem becsmérelte apósát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Először választottak polgármestert és testületet

Önállóan, rövid és hosszú távú célokkal Károlyháza október 20-tól önállóan, a volt anyaközséggel,… Tovább olvasom